Galatasaray ve Leipzig takas için görüşüyor! Marcao...

12.11.2020 - 10:19 | Son Güncellenme: 12.11.2020 - 10:27

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın bu sezon gösterdiği performanslarla gözde stoperi olan Marcao için Avrupa'dan gelen teklifler, sarı-kırmızılıların elini güçlendiriyor. Galatasaray'ın aklı ise Breziyalı oyuncuyu Leipzig'e bir takas karşılığında göndermek. Peki Galatasaray, Marcao için Leipzig'den hangi oyuncuyu istiyor? İşte detaylar...

Galatasaray ve Leipzig takas için görüşüyor! Marcao...

Geçen sezonun devre arasında Alman ekibi RB Leipzig'den 1.5 yıllığına kiralanan Marcelo Saracchi, şu ana kadar ki performansıyla Galatasaraylıları tatmin etmiş durumda.

Özellikle teknik direktör Fatih Terim’in beğenisini kazanan 22 yaşındaki sol bek için devre arasında ya da sezon sonu bitmeden Leipzig'le masaya oturulması planlanıyor.

20 milyon isteniyordu

Skorer'in haberine göre Aslan, Saracchi'yi 1 yıllığına satın alma opsiyonuyla kiralamayı hedefliyor. Ancak kırmızı-beyazlılar, Cimbom’dan stoper Marcao’yu istiyor. Böyle olunca Galatasaray yönetimi de çözüm arayışına geçti. Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı için daha önce 20 milyon Euro bonservis talep ediyordu.

Saracchi-Marcao takası

Bu doğrultuda Galatasaray, bir takas formülü sunmayı hedefliyor. Buna göre Cimbom, Saracchi’nin yanı sıra 13 milyon Euro verilmesi halinde Marcao’yu Leipzig’e gönderecek.

Saracchi'nin performansı

Uruguaylı sol bek, sarı-kırmızılılarla toplamda 21 maça çıkarken, 2 gol ve 5 asistlik katkı yapmayı başarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler