Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı Katherine Bell'i transfer etti

22.09.2022 - 18:54 | Son Güncellenme: 22.09.2022 - 20:59

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı yeni bir transferi açıkladı. Birleşik Amerikalı pasör çaprazı Katherine Bell ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı Katherine Bell'i transfer etti

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı kadrosunu Birleşik Amerikalı pasör çaprazı Katherine Bell ile güçlendirdi.

 

Ülkemizde üç takımda oynadı

Galatasaray 1993 doğumlu, 1.90 boyundaki tecrübeli oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Katherine Bell, daha önce Manisa BBSK, Balıkesir BBSK ve Bolu Belediye takımlarında forma giymişti. 

Galatasaray’ı temsil edeceğim için gururluyum

Sarı kırmızılı takımın yeni transferi Katherine Bell imzanın ardından açıklama yaptı. Bell "Türkiye’de olmaktan dolayı çok mutluyum, burası benim ikinci evim gibi. Sultanlar Ligi’nde yer almaktan dolayı çok mutluyum. Galatasaray’ı temsil edeceğim için ayrıca gururluyum. Çok iyi bir şekilde karşıladılar beni. Hepimiz için iyi bir sezon olacağından eminim. Aslında kendimden çok büyük beklentim var. Çünkü burada üzerimde çok büyük bir baskı var Galatasaray’da olduğum için. Bunu karşılamak istiyorum. Öncelikli hedefim bu. Taraftarımıza da elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza söz veriyoruz." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler