Galatasaray, yeni transferleri için imza töreni düzenledi! İşte ilk sözleri...

12.02.2019 - 17:15 | Son Güncellenme: 12.02.2019 - 14:21

Galatasaray, yeni transferleri için imza töreni düzenledi! İşte ilk sözleri...

Ocak dönemini çok hareketli geçiren Galatasaray, yeni transferleri Mbaye Diagne, Kostas Mitroglou, Marcao, Luyindama, Semih Kaya ve Emre Taşdemir için imza töreni düzenledi. İşte futbolcuların yaptıkları açıklamalar...

Mbaye Diagne

Herkese merhaba, benim adım Diagne. Bugün burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Galatasaray ailesinin bir parçası olduğu için çok mutluyum.

Emre Taşdemir

Öncelikle burada olduğumdan dolayı çok mutluyum. Başta Fatih hoca olmak üzere tüm camiaya teşekkür ederim. Umarım 3 kulvarda başarılı oluruz ve hedeflerimizi gerçekleştiririz.

Christian Luyindama

Herkese merhabalar. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Galatasaray çok büyük bir camia. Bu bana daha fazla motivasyon sağlıyor ve daha fazla çalışmam gerektiğini anlıyorum.

Marcao

Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Galatasaray gibi dünya çapında bir camiada oynayacağım için çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Galatasaray formasıyla çok büyük başarılara ulaşabilmek için çalışıyorum. Başarılar kazanacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın.

Kostas Mitroglou

Herkese merhaba. Galatasaray gibi büyük bir ailenin parçası olduğum için çok mutluyum. Fatih hocamla beraber çalışacağım için de çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla beraber çok çalışarak güzel işler yapacağımızdan eminim.

Semih Kaya

"Yeni transfer, eski bir yüzüm. Galatasaray camiası için elimden gelenin her zaman en iyisini yapmak zorunda olduğumun bilincindeyim. Tekrar burada olmak çok güzel. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Burada yeniden başarılar yakalamak istiyorum. Galatasaray formasının olduğu yerde her zaman kupalar, şampiyonluklar vardır. Umarım her şey istediğimiz gibi gider. Üç kulvarı da başarıyla tamamlarız diye umut ediyorum."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler