Nihat Kırmızı: "Domenec Torrent ile önümüzdeki sezonda da birlikteyiz"

26.02.2022 - 01:01 | Son Güncellenme: 26.02.2022 - 01:21

Galatasaray yönetici Nihat Kırmızı TV100 ekranlarında yayınlanan VAR Odası programına katılarak açıklamalar yaptı. Kırmızı Torrent'in geleceği hakkında konuştu

Nihat Kırmızı: "Domenec Torrent ile önümüzdeki sezonda da birlikteyiz"

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı teknik direktör Domenec Torrent ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Torrent ile gelecek sezonda devam edeceğiz

TV100'de yayınlanan VAR Odası programına katılan Nihat Kırmızı: "Önümüzde sezon da Domenec Torrent ile devam etmeyi düşünüyoruz." açıklaması yaparken "Her şartta devam mı edeceksiniz?" sorusuna ise "Şartlar her an değişebilir ama hocamızla gelecek sezon içinde sözleşmemiz var devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Sumudica'dan Morutan ve Cicaldau'ya olay sözler!
Habere Git

Galatasaray'ın Barcelona'yı elemesi sürpriz olmaz

Nihat Kırmızı ayrıca UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona eşleşmesiyle ilgili olarakta konuştu. Kırmızı "Galatasaray'ın Barcelona'yı elemesi sürpriz olmaz. Galatasaray, Avrupa'da yeni oynayan bir takım değil. Galatasaray'ın kuruluş amacı Türk olmayan takımları yenmek. Galatasaray finaller oynamış bir takım." dedi.
 

Torrent'ten Barcelona eşleşmesi yorumu

Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent, eşleşmeyi değerlendirdi. Torrent, "Barcelona, seçenekler arasında en kötüsüydü. Son dönemde çok gelişim gösterdiler. Barcelona son dönemde çok formda. Önemli transferler yaptılar. Dün Napoli'ye karşı oynadıkları maçta da neler yapabileceklerini gösterdiler. Ne kadar kaliteli olduklarını biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler