Galatasaray, bonservisi elinde olan 20 yaşındaki Amadou Traore'nin peşinde

26.08.2022 - 08:56 | Son Güncellenme: 26.08.2022 - 13:13

Galatasaray'ın, Bordeaux ile sözleşme uzatmayan ve boşa çıkan 20 yaşındaki kanat oyuncusu Amadou Traore ile ilgilendiği öne sürüldü. Detaylar haberimizde...

Galatasaray, bonservisi elinde olan 20 yaşındaki Amadou Traore'nin peşinde

Kadrosuna kattığı Torreira, Mertens ve Seferovic gibi oyuncularla dikkat çeken Galatasaray, transfer dönemine kısa bir süre kala kanada yapacağı takviye için harekete geçti. Aslan için Fransa'dan yeni bir isim iddia geldi.

Fransız basınında yer alan haberde, sarı-kırmızılıların, Bordeaux'un finansal sorunları nedeniyle sözleşmesini uzatmayan ve boşa çıkan Gine asıllı Fransız kanat oyuncusu Amadou Traore ile ilgilendiği belirtildi.

Güney Kıbrıs'tan rakip var

Galatasaray'ın, 20 yaşındaki kanat oyuncusunun transferi için yalnız olmadığı, Traore ile ilgilenen bir diğer kulübün de Güney Kıbrıs ekibi Apollon Limassol olduğu kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın yıldızına 20 milyon sterlinlik teklif!
Habere Git

Geçen sezon 3 maçta forma giydi

Güncel piyasa değeri 400 bin euro olarak gösterilen Gine asıllı Fransız futbolcu altyapısından yetiştiği Boredeaux'un A takımında 2020-21 sezonunda 20 maçta forma giyerken 1 asist kaydetti. Genç yıldız adayı geçtiğimiz sezon ise 3 maçta forma şansı bulurken bir gol pası verdi.

Gine'yi seçti

Fransa U16 Milli Takımı'nın formasını 15, U17 tamının formasını ise 14 kez giyen Traore, A Milli Takım seviyesinde ise tercihini doğduğu ülke olan Gine'den yana kulandı.

Senin için hazırladığımız haberler