Galatasaray'a Sacha Boey, Nelsson ve Zaniolo'dan 85 milyon Euro Transfer Geliri

24.05.2023 - 09:04 | Son Güncellenme: 24.05.2023 - 09:14

Süper Lig ekibi Galatasaray'a transfer döneminde dev bonservis gelecek. Sacha Boey, Victor Nelsson ve Nicolo Zaniolo'ya transfer için dev bonservis önerildi. Detaylar...

Galatasaray'a Sacha Boey, Nelsson ve Zaniolo'dan 85 milyon Euro Transfer Geliri

AJANSSPOR HABER

Galatasaraylı yöneticilerinj Victor Nelsson ve Sacha Boey'i isteyen iki kulüple görüşme yaptığı iddia edilmeye başlandı. İki yıldız ismin yanı sıra İtalyan oyuncu Nicolo Zaniolo'ya da Avrupa'dan teklifler olduğu yazılmaya başlandı. Cimbom'a 3 isimden gelecek bonservis bedeli de belli oldu. Detaylar...

Galatasaray görüşmeye başladı

Ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, Galatasaray, İngiltere'de yapılan transfer çalışmalarının yanı sıra Sacha Boey ve Victor Nelsson'u isteyen kulüplerden gelen teklifleri de değerlendirmeye alarak görüşmelere başladı.

Nelsson ve Sacha Boey için istenilen bonservis belli oldu

Galatasaray, başarılı savunma oyuncusu Victor Nelsson ve Sacha Boey için gelen teklifleri değerlendirme altına alırken iki isimden beklediği bonservis bedelini de belirledi.  Fabrizio Romano'nun aktardığı bilgilere göre, Galatasaraylı yöneticilerin Boey ve Nelsson için 25 milyon eurodan aşağıda gelecek teklifleri kabul etmeyeceği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın Hector Bellerin'e teklifi ortaya çıktı
Habere Git

Zaniolo'nun serbest kalma maddesi Avrupa'nın dikkatini çekti

Galatasaray'ın devre arasında Roma'dan transfer ettiği genç yıldız oyuncu Nicolo Zaniolo, Cimbom'da bulduğu sürelerde Avrupa'nın dikkatini üstüne çekti. Romano'nun verdiği bilgilere göre, Nicolo Zaniolo'yu isteyen ekiplerinin de olduğu belirtilirken 35 milyon euroluk serbest kalma maddesi nedeniyle bu transferin Avrupa kulüplerine cazip geldiği vurgulandı.

3 oyuncudan 85 milyon

Galatasaray, Sacha Boey ve Victor Nelsson transferinden en az 50 milyon euro transfer bedeli beklerken Zaniolo'dan ise serbest kalma maddesinde yer alan 35 milyon euro bonservis bedeli bekliyor. Sarı-Kırmızılıar, 3 oyuncudan 85 milyon'a yakın bonservis beklemeye başladı. 

Şampiyonlar Ligi'ne özel kadro

3 isimden 85 milyon'a yakın bonservis bekleyen Galatasaray, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasından dolayı Avrupa'ya göre kadro güçlendirmesi yapacak. Sarı-kırmızılılar oyuncuların satışından elde edilecek gelirlerle Şampiyonlar Ligi'ne özel bir kadro kurmanın planlarını yapıyor.

Senin için hazırladığımız haberler