Alanyaspor maçı öncesi Galatasaray'a fırtına ve dolu sürprizi

03.02.2022 - 12:16 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 12:23

Süper Lig'in 24 haftasında Alanyaspor ile karşılaşacak Galatasaray'a hazırlık için gittiği Antalya'da kötü bir süpriz karşıladı. Fırtına ve dolu yüzünden antrenman yapmakta zorluk çekiliyor.

Alanyaspor maçı öncesi Galatasaray'a fırtına ve dolu sürprizi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de aldığı başarısız sonuçlardan sonra 15. sıraya inen ve küme düşme hattıyla arasında 3 puan fark bulunan Galatasaray, pazar günü Alanyaspor'la zorlu bir mücadeleye çıkacak.

Antalya'ya kampa gittiler

Verilen milli maç arasında ilk haftayı İstanbul'da geçiren sarı kırmızılar, pazartesi günü kamp için Antalya'ya gitti. Kış aylarında Avrupa'dan onlarca takımın kamp için tercih ettiği Antalya'da Cimbom'u tatsız bir sürpriz karşıladı.

Dolu yağdı

Galatasaray'ın kamp yaptığı Antalya'da şu anda kuvvetli bir fırtına bulunuyor. Sbah saatlerinde yağan dolu nedeniyle birçok takım saha çalışmalarını iptal etti. Antalya'da hava sıcaklığı en düşük 9 en yüksek 16 derece gözüküyor.

İlgini Çekebilir
İşte Galatasaray'ın 4. transferi! Savunmaya sambacı stoper...
Habere Git

Galatasaray'ın Antalya kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Omar Elabdellaoui, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, İsmail Çipe, Oğulcan Çağlayan, Ömer Bayram, Olimpiu Moruţan, Berkan Kutlu, Inaki Pena, Victor Nelsson, Alexandru Cicâldău, Aytaç Kara, Marcão Teixeira, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Jankat Yılmaz, Bartuğ Elmaz, Arda Turan, Halil Dervişoğlu, Sofiane Feghouli, Berk Balaban.

Kadroda olmayan isimler

Sarı kırmızılılarda Fernando Muslera, Işık Kaan Arslan, Sacha Boey, Mbaye Diagne ve Fatih Öztürk sakatlıkları nedeniyle kamp kadrosunda bulunmuyor. Mısırlı Mostafa Mohamed Afrika Kupası'nda bulunuyor. Aynı şekilde Şilili Erick Pulgar da milli takımında. Yeni transferlerden Bafetibmi Gomis ve kaleci İnaki Pena  yeni imza attıkları için Antalya'ya götürülmedi.

Senin için hazırladığımız haberler