Galatasaray'a bir kötü haber daha: Feghouli milli takımdan sakat döndü

10.09.2021 - 19:50 | Son Güncellenme: 10.09.2021 - 20:13

Galatasaray'da Arda Turan, Barış Alper Yılmaz ve Sacha Boey gibi sakat futbolculara Trabzonspor maçı öncesi Sofiane Feghouli de eklendi. İşte detaylar...

Galatasaray'a bir kötü haber daha: Feghouli milli takımdan sakat döndü

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de 4. haftanın önemli maçında Trabzonspor'a konuk olacak Galatasaray'da sakatlık haberleri peş peşe geliyor. Sarı-kırmızılılarda Arda Turan, Barış Alper Yılmaz ve Sacha Boey’in ardından Sofiane Feghouli de sakatlandı. 

Feghouli Cezayir Milli Takımı'nda sakatlandı

Galatasaray bir açıklama yaparak "Cezayir Milli Takımı’nın Burkina Faso ile oynadığı maçı tamamlayamayan ve bugün yapılan tetkiklerinin ardından kasık adalesinde birinci zorlanma ve fasyada kanama tespit edilen Sofiane Feghouli’nin tedavisine başlandı" bilgisini paylaştı.

Yeniden göze girdi

Sezon başı gözden çıkarıldıktan sonra yeniden şans bulmaya başlayan Sofiane Feghouli, UEFA Avrupa Ligi elemelerindeki Randers ve Süper Lig'deki Hatayspor maçlarında gol kaydetmişti. Sarı-kırmızılı takımda ayrıca Arda Turan, Barış Alper Yılmaz ve Sacha Boey’in de tedavisine devam edildi. 

Muslera antrenmana katılmadı

Galatasaray'ın antrenmanında bu 4 isim dışında sabaha karşı Uruguay Milli Takımı ile maça çıkan Fernando Muslera da yer almadı.

Trabzonspor-Galatasaray maçı ne zaman?

Süper Lig'de lider Trabzonspor ile Galatasaray 12 Eylül Pazar günü karşılşacak. Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak maç saat 20.00'de başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler