Galatasaray’a Bundesliga'dan bedava golcü

26.04.2021 - 21:09 | Son Güncellenme: 26.04.2021 - 21:14

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray dış transferde Mainz forması giyen İsveçli golcü Robin Quaison’a kanca attı. İşte detaylar…

Galatasaray’a Bundesliga'dan bedava golcü

AJANSSPOR-HABER

 

Süper Lig’de sezon sonuna yaklaşıldıkça transferde hareketlilik yaşanmaya başladı. Önümüzdeki sezon Radamel Falcao ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan ve Mostafa Mohammed’in bonservisini almayı planlayan Galatasaray, forvete takviye arayışlarını sürdürüyor.

 

Kariyerine Mainz'da devam ediyor

Cimbom’la ilgili son iddia ise Yunan basınından geldi. Komşu’nun spor medyasında yer alan habere göre, sarı kırmızılılar Mainz forması giyen İsveçli golcü Robin Quaison ile ilgileniyor.

Olympiakos, Tottenham ve Roma peşinde

Bu futbolcuyu Olympiakos da transfer etmekm istediği için haberini yapan Yunan basını,  Quaison’u isteyen kulüpler olarak Galatasaray, Tottenham ve Roma’yı gösterdi. Alman ekibiyle sözleşmesi haziran ayında sona erecek golcü futbolcu, bonservisi olmadığı için birçok kulübün iştahını kabartıyor. 

Quaison son maçta Bayern'e gol attı

Robin Quaison, bu sezon toplamda 26 maça çıkarken 5 gol, 4 asist üretti. İsveç Milli Takımı forması da giyen 27 yaşındaki futbolcu son olarak Mainz’ın Bayern Münih’i 2-1 yendiği Bundesliga maçında attığı golle dikkat çekmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler