Son Dakika | Galatasaray'a Fenerbahçe Derbisi Öncesi Müjde!

08.04.2022 - 18:18 | Son Güncellenme: 08.04.2022 - 22:14

Son dakika | Galatasaray'a Fenerbahçe derbisi öncesi müjde geldi. Son olarak Fatih Karagümrük maçında sakatlanan Kerem Aktürkoğlu, antrenmana çıktı. İşte detaylar.

Son Dakika | Galatasaray'a Fenerbahçe Derbisi Öncesi Müjde!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaraylılar'ın hücumdaki en önemli silahının Kadıköy'deki maça yetişmesi zor görünüyordu. Sarı-Kırmızlılar'ı heyecanlandıran gelişme yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük karşılaşmasının ilk yarısında sakatlanarak, oyuna devam edemeyen Kerem Aktürkoğlu'nun Fenerbahçe maçına yetişmesi için tüm ekip seferber olmuştu.

Antrenmana çıktı

Tedavi sürecine hemen başlanan Kerem Aktürkoğlu, antrenmana çıktı. Bu durum Galatasaray camiası tarafından heyecanla karşılanırken, genç oyuncunun Fenerbahçe maçında oynayıp, oynamayacağı Domenec Torrent'in kararına bağlı olacağı düşünülüyor.

21 gole direkt etki

Galatasaray'ın 23 yaşındaki genç oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Sarı-Kırmızılı forma ile 45 maçta görev aldı. Gol yollarında en büyük silahlardan biri olan Kerem, 11 kez rakip fileleri havalandırırken, 10 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu.

Dünyada en çok maça çıkan oyuncular arasında

Transfermarkt verilerine göre 2021/22 sezonunda Milli takım ve kulüp takım forması ile dünyada en çok maça çıkan futbolcular arasında Kerem Aktürkoğlu, 7. sırada yer aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da başkanlık seçimi iptal olur mu? İşte yanıtı...
Habere Git
Oyuncu Kulüp Maç Sayısı

1. Joe Aribo

Glasgow Rangers 57

2. Andreas hanche-Olsen

Gent 56

3. Michael Ngadeu

Gent 56

4. Luis Diaz

Porto/Liverpool 56

5. Liel Abada

 

Celtic 54

6. Jonathan David

 

Lille 54

7. Kerem Aktürkoğlu

 

Galatasaray 54
Senin için hazırladığımız haberler