Rapid Wien, Galatasaray'a ihtarname çekti

22.02.2023 - 10:51 | Son Güncellenme: 22.02.2023 - 11:49

Avusturya ekibi Rapid Wien, Yusuf Demir için ödenmesi gereken ilk taksitin gecikmesinden sonra Galatasaray'a ihtarname çekti. İşte tüm detaylar...

Rapid Wien, Galatasaray'a ihtarname çekti

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de lider Galatasaray, devre arası transferleriyle ses getirirken bir yandan da kötü haberi aldı. Sarı-kırmızılılara ihtarname çekildi.

Zaniolo ses getirdi

Galatasaray, devre arası transfer döneminde Roma'dan 15 milyon Euro'ya 23 yaşındaki Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katarken, öte yandan destek transferi kapsamında ligden çekilen Hatayspor'dan Sam Adekugbe'yi kadrosuna kattı.

Yusuf Demir için ihtarname çekildi

Milliyet'in haberine göre Rapid Wien, Yusuf Demir için yapılması gereken ilk taksit ödemesinin gecikmesinin ardından Galatasaray'a ihtarname çekti. Avusturya kulübü, TFF ve UEFA'yı bilgilendirdi.

İlgini Çekebilir
İtalyan devi Galatasaraylı yıldızı listesine aldı!
Habere Git

Yusuf Demir'in maliyeti

Sezon başında 5 taksitle 6 milyon Euro'ya transfer edilen Yusuf Demir'in için yapılması gereken ödemenin ilk taksidi gecikti. Yusuf Demir, sezonun başında yabancı kontenjanında oynadığı için çok konuşulmuştu.

Yusuf Demir'in performansı

Bu sezon Galatasaray formasıyla 6 maça çıkan 19 yaşındaki genç futbolcu gol ve asist katkısı veremedi.

Kural sebebiyle transfer olamadı

Kasımpaşa, devre arası transfer döneminde Yusuf Demir'i istemişti. Ancak kurallara göre bir oyuncu aynı sezon içinde üç farklı takımda forma giyemeyeceği için bu transfer sıkıntıya girmişti. Ancak bu kural alt lig takımlarını kapsamıyor.

İlgini Çekebilir
Kulüpler anlaştı! Gözler Yusuf Demir’de…
Habere Git

Eyüpspor'la anlaşıldı, Yusuf ikna edilemedi

Ajansspor'dan özel olarak duyurduğumuz haberde Eyüpspor ile Galatasaray, Yusuf Demir'in kiralık olarak gitmesi konusunda anlaşmaya varmıştı. Ancak genç oyuncu Eyüpspor'a gitmek istemediği için henüz transfer tamamlanamadı. Yusuf Demir ikna edilirse, sezon sonuna kadar Eyüpspor'da oynayacak.

Galatasaray'dan açıklama geldi

Yusuf Demir transferinin taksidi öndemediği gerekçesiyle ihtarname çekildiği haberlerine Galatasaray'dan yanıt geldi. Sarı-kırmızılılar yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Yusuf Demir’in eski kulübü Rapid Wien’in oyuncunun transferi için kulübümüzden vadesi geçmiş herhangi bir alacağı bulunmamaktadır." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler