Galatasaray'dan Sonra Benfica'da Haris Seferoviç'i İstemedi

27.01.2023 - 12:14 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 12:30

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın sezon başında Benfica'dan kiralık olarak transfer ettiği golcü oyuncu Haris Seferoviç, istenmeyen adam oldu. Detaylar...

Galatasaray'dan Sonra Benfica'da Haris Seferoviç'i İstemedi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da sezon başında kiralık olarak transfer ettiği Haris Seferoviç, istenilen performansa ulaşamadığı için takımdan gönderilmek istendi. Bonservisi elinde bulunan Portekiz ekibi Benfica, eski oyuncusunu tekrardan kadroya almak istemedi. Detaylar...

Opsiyonlu kiralandı

Galatasaray'da sezon başında golcü oyuncu Haris Seferoviç, Benfica'dan 1 milyon euro bedelle opsiyonlu olarak kiralık olarak transfer edildi. Sarı-Kırmızılılar, 30 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonunun 2 milyon 500 bin euro olduğu duyurmuştu.

Benfica ile sözleşmesi devam ediyor

Galatasaray'n sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun Portekiz ekibi Benfica ile 30 Haziran 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Portekiz ekibi Bosna asıllı İsviçreli golcüden bonservis beklemeye başladı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan golcü sürprizi: Mateta...
Habere Git

Benfica, Seferoviç'i istemedi

Portekiz’de basını Record gazetesinin haberine göre, Galatasaray'da Süper Lig'de gol atma şansı bulumayan ve kadroya giremeyen 30 yaşındaki golcü oyuncu ile yolların ayrılması kesinleşti. Performansından memnun olmayan Sarı-Kırmızılı ekip İsviçreli oyuncu ile yollarını ayırmak istiyor. Buna karşın Benfica’nın da 30 yaşındaki santrforu geri istemediği belirtildi.

İtalya'ya gitmesini istediler

Kulüple 1.5 yıllık sözleşmesi devam eden Haris Seferoviç'in eski takımının geri istememesi üzerine kendisine gelen teklifleri kabul etmesi gündemde olduğu ifade edildi. Golcü oyuncu daha önce İtalya Ligi ekiplerinden Fiorentina, Lecce ve Novara gibi takımlarda forma giymişti.

Selçuk İnan istedi

Kasımpaşa'nın teknik direktörü Selçuk İnan, Galatasaray'dan iki isme talip olduklarını açıkladı. İnan, "Bir çok oyuncuya ilgilimiz var. Van Aanholt ve Seferovic de bunlardan ikisi. Şu anda kesinleşmiş bir şey yok. Olduğu zaman zaten öğrenirsiniz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın 5 yıldızına talip çıktı!
Habere Git

Teklif kabul edilmedi

Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Haris Seferoviç'in kendisine Kasımpaşa'dan gelen teklifi geri çevirdiği iddia edildi. Lacivert-beyazlı takımın teklifi yeterli bulunmazken, iki oyuncuyla ilgili farklı önerilerin değerlendirildiği ifade edildi.

Süper Lig'de golü yok

Galatasaray'da büyük umutlarla transfer edilen Haris Seferoviç, Süper Lig'de gol atma şansı yakalamayamadı. Sarı-Kırmızlı forma ile 10 maçta 377 dakika sahada kaldı ama gol sevinci yaşamayadı. İsviçreli santrfor Türkiye Kupası'nda forma giydiği 3 maçta 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler