Galatasaray, Yeni Transferi Tete'nin Lisansını Çıkardı

23.08.2023 - 09:44 | Son Güncellenme: 23.08.2023 - 10:10

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray, Shakhtar Donetsk'in FIFA'ya gittiği yeni transferi Tete'nin lisansını çıkardı. Lisans için TFF'ye bildiri yapıldı.

Galatasaray, Yeni Transferi Tete'nin Lisansını Çıkardı

AJANSSPOR HABER

Molde maçı için Norveç'e götürülen Galatasaray'ın yeni transferi Tete'nin lisansı çıktı. Cim Bom, TFF'ye lisansı bildirdi.

Tete Molde maçında oynayacak mı?

Galatasaray, Tete'nin lisansını maçtan bör önceki gece 01.00'den önce bildirmesi halinde oyuncu maç kadrosunda yer alabilecek. Cim Bom, Tete lisansını çıkardı. Oyuncunun lisans çıkarma saati ise henüz belli olmadı. 

Molde kamp kadrosunda

Galatasaray, yeni transferi Tete'ye Molde maçının kamp kadrosunda yer verdi. Yıldız oyuncu takımla birlikte Norveç'e gitti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray yönetiminden 1 milyon Euro prim!
Habere Git

"Tete'yi alamasak da sonraki maça yetişecek"

Henüz lisansı çıkarılamayan yeni transfer Tete'nin Molde kadrosuna alınması konusunda konuşan Okan Buruk, "Tete ile ilgili süreç devam ediyor. Buraya getirdik. Yarın akşama kadar oynama izninin çıkma şansı olduğu için buraya getirdik. Oyuna alamasak da bir sonraki maça yetişeceğini düşünüyoruz. Takımla beraber olsun, hem de ne oynadığımızı görür. En kısa zamanda gelecek cevabı bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

TFF yayınladı

Brezilyalı futbolcunun bilgileri Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde de yayınlandı.

''Transferde risk yoktur''

Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk’in, Galatasaray’ın Tete transferinin iptali ve sarı kırmızılı kulüp ile Brezilyalı futbolcuya yaptırım uygulanması için FIFA’ya başvurmuştu.

Söz konusu gelişmeye de değinen Özbek, Tete’nin transferinde herhangi bir risk bulunmadığını söyledi. Özbek, “Konuyu hukukçularla konuştuk ve bu transferi yaptık. Çalışmalarımız devam ediyor. Tete transferinde risk görmedik. Tete, bizim oyuncumuz ve kısa sürede takıma katılacak” dedi.

Zaha yerine Tete

Galatasaray, UEFA listesinden yeni transferi Zaha'yı çıkartarak Tete'yi ekledi. Tete, Molde maçında görev alabilecek.

Senin için hazırladığımız haberler