Galatasaray'a Nainggolan müjdesi!

07.07.2019 - 17:34 | Son Güncellenme: 07.07.2019 - 17:38

Galatasaray'a Nainggolan  müjdesi!

Ryan Babel, Adem Büyük, Şener Özbayraklı gibi isimleri açıklayan Galatasaray’da forvetin yanı sıra orta sahaya takviye çalışmaları da devam ediyor. Sarı-kırmızılıların gündeminde yer aldığı iddia edilen Nainggolan transferinde bir gelişme yaşandı. İşte detaylar…

Bayburtsporlu Emre Balcı’dan Nainggolan sinyali!

Orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Nainggolan konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Bayburtsporlu Emre Balcı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda arkadaşını etiketleyerek, "Nainggolan Göksu'ya, 'G.Saray'la irtibattayız' dedi" paylaşımında bulunarak transfer sinyali verdi.

Galatasaray'da yılan hikayesine dönen Banega transferinde olumsuz gelişmeler yaşanmasının ardından rota Inter'li Nainggolan'a dönmüştü.

''Galatasaray'la irtibattayız''

Bu konuda da flaş bir gelişme yaşandı. Bayburtsporlu Emre Balcı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda arkadaşını etiketleyerek, "Nainggolan Göksu'ya, 'G.Saray'la irtibattayız' dedi" paylaşımında bulunarak transfer sinyali verdi.

Bu paylaşım sarı kırmızılı taraftarlar arasında heyecan yaratırken, transfer süreciyle ilgili önümüzdeki günlerde daha somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler