Galatasaray, Florentino Luis'i gündemine aldı!

14.11.2023 - 09:05 | Son Güncellenme: 14.11.2023 - 09:13

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig takımlarından Galatasaray, Portekiz Ligi'nde Benfica'da oynayan Florentino Luis'i gündemine aldı. Detaylar.

Galatasaray, Florentino Luis'i gündemine aldı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Galatasaray'da gündem Florentino Luis

Sabah'ta yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılı takımın, Portekiz Ligi'nde Benfica'da forma giyen önlibero oyuncusu Florentino Luis'i gündemine aldığı belirtildi.

Cenk Ergün izledi

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Portekiz'de Portekiz'de oynanan Benfica-Sporting Lizbon derbisini Luis'i tribünden takip etti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da sistem değişiyor! Kerem, Zaha...
Habere Git

Listede başka isimler de var

Sporting karşısında 64 dakika sahada kalan 24 yaşındaki oyuncu başarılı performansıyla göz doldurdu. Cenk Ergün'ün listesinden Portekizli yıldızın yanı sıra başka isimler de var.

Güncel piyasa değeri 20 milyon Euro

2019 yılından bu yana Benfica'da forma giyen genç yıldızın sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor. 6 numara pozisyonunda oynayan ve adı daha önce Fenerbahçe'yle de anılan yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 20 milyon Euro.

Bu sezon 13 maçta sahaya çıkan 24 yaşındaki oyuncu 655 dakika sahada kaldı. Florentino Luis, futbola Real Formação altyapısında başladı ve 2010 yılında Benfica altyapısına transfer oldu. 2019 yılında A takıma geçen Luis, 2020 yılında Monaco'ya ve 2021 yılında da Getafe'ye kiralık olarak gönderildi.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz'dan flaş sözler! "Keşke gelmeseydim"
Habere Git

Florentino Luis kimdir?

  • Yaş: 24
  • Boy: 1,84
  • Uyruk: Portekiz, Angola
  • Mevki: Orta saha, önlibero
  • Doğum yeri: Angola-Lobito
  • Sözleşmesi: 30 Haz 2027

Senin için hazırladığımız haberler