Galatasaray Basketbol'da Dylan Ennis, Tofaş Maçında Yok

18.03.2023 - 14:40 | Son Güncellenme: 18.03.2023 - 14:48

Basketbol Süper Ligi takımlarından Galatasaray Basketbol, TBF Disiplin Kurulu tarafından 2 maç ile cezalandırılan Dylan Ennis'in Tofaş maçında forma giyemeyeceğini açıkladı.

Galatasaray Basketbol'da Dylan Ennis, Tofaş Maçında Yok

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Basketbol, TBF Disiplin Kurulu tarafından 2 maç ile cezalandırılan Dylan Ennis'in Tofaş maçında forma giyemeceğini duyurdu.

Dylan Ennis, Tofaş maçında yok

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 14. haftasında oynanan Yukatel Merkezefendi Belediyesi karşılaşmasının ardından TBF Disiplin Kurulu tarafından 2 maç ile cezalandırılan oyuncumuz Dylan Ennis, Tahkim Kurulu'nun yürütmeyi durdurma kararı sonrası ertelenen 1 maçlık cezasının, yine Tahkim Kurulu tarafından onanması sebebi ile 21. hafta karşılaşmasında Tofaş ile oynayacağımız müsabakada forma giyemeyecektir" ifadelerine yer verildi. 

Maç 18.00’de

Öte yandan Galatasaray Nef, Türkiye Sigorta Erkekler Basketbol Süper Ligi’nin 21. haftasında bugün Tofaş ile karşı karşıya gelecek. Tofaş Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 18.00’de başlayacak. Maç BeIN Sports 5’ten canlı olarak yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
Avrupa devi G.Saraylı yıldızın peşinde! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Ligde kötü gidişe Darüşşafaka galibiyetiyle dur diyen Galatasaray Nef, Bursa’da alacağı galibiyetle seri hedefliyor. Son olarak deplasmandaki AEK yenilgisiyle Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etme şansını yitiren sarı-kırmızılı takım, öncesinde ligde Darüşşafaka Lassa’yı konuk etti ve mücadeleyi 71-65’lik skorla kazandı.

Basketbol Süper Ligi’nde 20 maçta 8 galibiyeti bulunan Galatasaray, Tofaş ile normal sezonun ilk yarısında oynadığı mücadeleyi 90-76 kazandı. 

Sezonda 20 maçının 7’sini kazanan Tofaş ise son olarak Beşiktaş’a 105-85 mağlup oldu. Brady Manek bu maçta 21 sayılık performansıyla dikkat çekti. Robert Gray Jr ise 17.38 sayı ortalamasıyla dikkat çekiyor. 

Galatasaray Nef, bu maçın ardından Şampiyonlar Ligi’nde Limoges ile karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yıldıza teklif geldi! Sezon sonu...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler