Galatasaray'a transferde çifte piyango!

11.05.2020 - 09:53 | Son Güncellenme: 11.05.2020 - 09:56

Tüm dünyası sarsan salgın sebebiyle verilen arada mali açıdan sıkıntı yaşayan Galatasaray, iki futbolcudan elde edeceği gelire gözünü çevirmiş durumda. Alex Telles ve Maicon transferinde son durum ne? Galatasaray, bu transferlerden önemli gelir elde edecek.

Galatasaray'a transferde çifte piyango!

Koronavirüs salgını sebebiyle her kulübün olduğu gibi Galatasaray'ın da mali açıdan negatif etkilendiği gündemde. Sarı-kırmızılılara, söz konusu salgın döneminde iki transfer ilaç gibi gelecek. Alex Telles ve Maicon transferlerinden Galatasaray'ın beklentisi ne? İşte gelişmeler...

Galatasaray'ın gözü 2 tranferde

Maddi anlamda çıkış yolu arayan Galatasaray'a müjdeli haber geldi. Sarı-kırmızılılarda daha önce forma giyen, şu sıralarda Porto'da kariyerine devam eden Alex Telles ve Maicon'dan önemli bir gelir elde edilmesi bekleniyor.

PSG'ye transfer olması an meselesi

2016'da Porto'ya 6.5 milyon Euro karşılığında satılan Telles için yapılan sözleşmede sonraki satış farkından yüzde 10 pay maddesi konulmuştu. Brezilyalı sol bekin Skor'un haberine göre; Paris Saint-Germain'e 45 milyon Euro karşılığında transfer olması an meselesi.

Telles'ten Galatasaray'a kaç para gelecek?

Telles, Fransız devine imza attığı anda Porto, Cimbom'a 4 milyon Euro ödeyecek. Suudi Arabistan takımlarından Al-Nasr'a kiralanan Brezilyalı stoper Maicon'u ise Arap kulübü takımda tutmak istiyor.

Al-Nasr Maicon'u kadroda tutmak istiyor

Bundan önce kiralama bedeli de ödeyen Al-Nasr, sarı-kırmızılılara 3 milyon Euro ödemeye hazır. Böylece iki futbolcudan 7 milyon Euro'luk bir gelir bekleniyor. Bu durum yönetimin futbolcu maaşlarındaki yükünü azaltacak.

Senin için hazırladığımız haberler