Galatasaray'a veda etti! Lemina'nın veda mesajı...

28.08.2020 - 10:55 | Son Güncellenme: 28.08.2020 - 11:10

Geçen sezon Galatasaray forması giyen Mario Lemina, sarı-kırmızılılarla yola devam etmeyecek. Lemina'nın kiralık transferi neden gerçekleşmedi? Lemina, veda mesajında neler söyledi?

Galatasaray'a veda etti! Lemina'nın veda mesajı...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’da yeni sezon öncesi Mario Lemina’nın geleceği tartışma konusu olmuştu. Lemina, Galatasaray’a veda etti. Gabonlu futbolcu neden Galatasaray ile yola devam etmedi? Detaylar haberde…

Galatasaray, Southampton ile görüşmeler yaptı

Orta saha takviyesi için yoğun bir çalışma içinde olan Galatasaray, geçen sezon kadrosunda barındırdığı Mario Lemina için Southampton ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Kulüpler anlaşamadı

Oyuncuyu kiralamak isteyen Galatasaray’a İngiliz ekibi Southampton’dan olumsuz bir dönüş oldu. Lemina, maaşında indirime gidip kalmayı istese de kulüpler arasındaki anlaşma sağlanamadı.

Lemina’dan Galatasaray’a veda mesajı

Mario Lemina, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve 26 yaşındaki futbolcu Galatasaray için veda mesajı yayınladı.

“Sizleri seviyorum, gelecekte başarılar diliyorum”

Lemina, Instagram hesabından paylaştığı veda mesajında, "İngiltere'ye döndüm. Türkiye'deki tüm taraftarlara teşekkür ediyorum, onlar en iyisi. Galatasaray'daki takım arkadaşlarıma en iyi dileklerimi gönderiyorum, gelecek yıllarda başarılar diliyorum. Sizleri seviyorum. Görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

Lemina, Galatasaray’da kaç maçta oynadı?

İngiltere Premier Lig ekibi Fulham ile ismi anılan orta saha oyuncusu Lemina, geçen sezon Galatasaray'da 28 maça çıkmış ve bir gol atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler