Galatasaray’a yeni Mohamed!

20.02.2021 - 09:24 | Son Güncellenme: 20.02.2021 - 09:31

Galatasaray haberleri… Galatasaray, geldiği günden bu yana başarılı performansıyla beğeni toplayan yeni transferi Mostafa Mohamed’in satılması durumunda, Mısırlı oyuncunun alternatifini Katar’da buldu. Al Duhail forması giyen Almoez Ali’nin sezon sonu Galatasaray’a transfer olacağı iddia edildi. İşte detaylar…

Galatasaray’a yeni Mohamed!

Galatasaray’ın, Mısır ekibi Zamalek’ten transfer ettiği Mostafa Mohamed’in gösterdiği başarılı performanstan memnun kaldığı, Mısırlı forvetin sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimaline karşı ise, yeni bir golcünün peşine düştüğü öne sürüldü.

Fotomaç’ın Katar basınına dayandırdığı haberine göre sarı-kırmızılılar, Katar Ligi ekiplerinden Al Duhail ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Almoez Ali ile anlaşmaya vardı.

24 yaşındaki Katarlı golcünün bonservisini alıp serbest kalacağı, daha sonra İstanbul'a gelip imzayı atacağı iddia edildi.

Almoez Ali kimdir?

1996 yılında Sudan’da doğan Almoez Ali futbol kariyerine Katar’da, ASPIRE Academy takımında başladı. Daha sonra sırasıyla, Al Duhail (Rezerv takımı), KAS Eupen (U19), LASK Linz, Cultural Leonesa ve son olarak Al Duhail (A Takım) formalarını giydi.

1,80 boyundaki sağ ayaklı santrafor, Katar Milli Takımı ile görev aldığı 43 maçta 23 gol atarken, 8 de asist kaydetti.

Oynadığı kulüplerde bugüne kadar 138 maçta forma giyen 24 yaşındaki futbolcu, 40 gol attı ve 36 da asist yaptı. Bu sezon ise, Al Duhail ile çıktığı 15 maçta 6 gol, 2 asistlik katkıda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler