Galatasaray’da 2 eksik

24.02.2021 - 14:40 | Son Güncellenme: 24.02.2021 - 15:20

Son dakika haberleri… Erzurumspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’ın antrenmanına Marcelo Saracchi ile Emre Taşdemir katılmadı. İşte detaylar…

Galatasaray’da 2 eksik

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 27. haftasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile oynayacak olan Galatasaray hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'ndaki idman ısınma hareketleri ile başlandı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre daha sonra pas oyunları oynandı. Antrenmanın ana bölümünde 10'a 10 dayanıklılığa yönelik çift kale oyun gerçekleştirildi. Son bölümde de interval koşular yapıldı. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Saracchi fizyoterapistle Emre salonda çalıştı

Galatasaray’da sakatlığı bulunan isimlerden Marcelo Saracchi, fizyoterapistler ve kondisyonerler eşliğinde saha adaptasyon çalışmalarına devam etti. Emre Taşdemir ise, fizyoterapistler eşliğinde salonda ve sahada takımdan ayrı çalıştı.

Sar-kırmızılılar hazırlıklarını yarın saat 11.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Galatasaray-BB Erzurumspor maçı 27 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler