Galatasaray'da 3. ayırılık resmen açıklandı! Yeni takımı da belli oldu

02.02.2024 - 08:44 | Son Güncellenme: 02.02.2024 - 08:53

Galatasaray, sezon başında kadrosuna kattığı Demokratik Kongolu Cedric Bakambu'nun La Liga ekibi Rea Betis'e transfer olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Galatasaray'da 3. ayırılık resmen açıklandı! Yeni takımı da belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı 32 yaşındaki Demokratik Kongo'lu forvet Cedric Bakambu, İspanya'ya transfer oldu.

KAP açıklaması geldi

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcumuz Cédric Bakambu’nun transferi konusunda Real Betis Balompié SAD ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Real Betis Balompié SAD, şirketimize net 5.000.000 euro garanti ücret ile net 5.050.000 euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir."

Galatasaray'dan veda

Sarı kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından tecrübeli golcü için veda mesajı yayınlandı. Paylaşımda,"Galatasaray formasıyla vermiş olduğun emek ve katkılardan dolayı teşekkürler Cédric. Bundan sonraki kariyerinde başarılar!" ifadelerine yer verildi.

 

3. ayrılık oldu

Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey ve Serie A ekibi Roma'ya imza atan Angelino'nun ardından Real Betis'e satılan Cedric Bakambu, Galatasaray'da devre arasında yaşanan 3. ayrılık oldu.

700 bin Euro'ya transfer edilmişti

Galatasaray'ın sezon başında Suudi Arabistan ekibi Al Nasr'dan 700 bin Euro karşılığında kadrosuna kattığı 32 yaşındaki futbolcu sarı-kırmızılı formaşlf 16 maça çıktı. Bakambu, bu karşılaşmalarda 2 gol attı ve 1 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler