Galatasaray'da Adana Demirspor maçına özel tarife

01.10.2022 - 08:40 | Son Güncellenme: 01.10.2022 - 08:51

Lideri Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da yönetim fyaş bir karar aldı. Maç kazanılırsa TFF'den gelecek para futbolculara dağıtılacak.

Galatasaray'da Adana Demirspor maçına özel tarife

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 7 hafta sonunda ikinci sırada bulunan Galatasaray, lider Adana Demirspor'a konuk olacak. Kritik karşılaşma öncesi yönetim, futbolcuları motive etmek için bu sezon ilk kez özel prim verme kararı aldı.

İlgini Çekebilir
Emre Kılınç, Galatasaray’dan ayrılık nedenini açıkladı
Habere Git

Dursun Özbek, Okan Buruk ile görüştü

Sabah'ın haberine göre Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk ile biraraya geldi. Görüşmede bu sezon için ilk kez falibiyet halinde futbolculara prim verilmesi kararı alındı. Buna göre Türkiye Futbol Federasyonu'nun 3 puana verdiği 2.3 milyon TL'lik ödül galibiyet halinde oyunculara dağıtılacak. Talebin Okan Buruk'tan geldiği öğrenildi.

Galatasaray liderleri seviyor

 Galatasaray, bu sezon haftaya lider olarak giren Gaziantep FK ve Konyaspor'u 2-1 yenerek rakiplerini zirveden indirmişti. Sarı kırmızılar, Adana Demirspor'u mağlup etmeyi başarısa 8. haftada puan farkıyla zirveye çıkmış olacak. 

İlgini Çekebilir
Kamp kadrosu açıklandı! Galatasaray'da Icardi sürprizi
Habere Git

Okan Buruk'un kadro tercihi

Zorlu Adana deplasmanında Okan Buruk sol bekte Van Aanholt'un yerine sağ bek olarak transfer edilen Leo Dubois'ya forma verecek. Milli maçlar için verilen arada hazır hale gelen Midtsjö'nin de 11'de yar alması bekleniyor. Okan Buruk'un flaş transfer Juan Mata ve  
hafta içinde cenaze nedeniyle ülkesine giden ve 3 idman kaçıran Oliveira'yı yedek kulübesinde tutacağı belirtiliyor. 

Deplasmanda geçen sezonu yakalayacak

Galatasaray, geçen sezon buyonca deplasmanda sadece 4 kez 3 puan toplayabildi. Sarı kırmızılar, Adana deplasmanında galip gelirse geçen sezonki rakamı yakalamış olacak. Sarı kırmızılar bu sezon çıktıkları 3 deplasmanda da galip gelmeyi başardı.

Galatasaray'ın deplasman karnesi şöyle 

Maç Skor
Antalyaspor -Galatasaray 0-1
Ümraniyespor - Galatasaray 0-1
Kasımpaşa - Galatasaray 2-3
Senin için hazırladığımız haberler