Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu İle Zamlı Yeni Sözleşme Yapacak!

24.01.2023 - 08:35 | Son Güncellenme: 24.01.2023 - 08:53

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, takımın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na jest yapmaya devam ediyor. Cimbom yeni maaş ve sözleşme sunacak. Detaylar...

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu İle Zamlı Yeni Sözleşme Yapacak!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da genç oyuncu Kerem Aktürkoğlu'na yeni zam geliyor. Cimbom genç oyuncunun maaşında arttırıma giderken yeni serbest kalma maddesini de belirlemeye başladı. Detaylar...

Kerem Aktürkoğlu'ndan üçüncü imza

Galatasaray'ın genç oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, üçüncü imzasını atmaya hazırlanıyor. Fanatik'te yer alan habere göre, 2020 yazında Erzincan'dan transfer edilen Kerem, kısa sürede ortaya koyduğu performansla Aralık 2021'de zamlı mukaveleye imza atmış ve yıllık maaşını 10 milyon Lira'ya çıkarmıştı. Cimbom genç oyuncuya üçüncü defa yeni sözleşme hazırladı.

Performansı yükselişte

Bu sezon performans olarak yükselişe geçen Kerem Aktürkoğlu için yeni mukavele hazırlanıyor. Genç yıldızın menajeriyle kulüp yetkililerinin önceki akşam bir araya geldiği ve sözleşme şartlarında mutabakata varıldığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Galatasaray'ın transferi Hasan Ali Kaldırım'a bağlı!
Habere Git

Kerem Aktürkoğlu'nun maaşı belli oldu

Haberin detaylarında yer alan habere göre ise Kerem'in yeni maaşının 1 milyon Euro seviyesine karşılık olarak 20 milyon Lira bandında bir rakama karşılık geleceği iddia edilmeye başlandı.

Takipçileri arttı

Galatasaray'ın yanı sıra Türk Milli Takımı formasıyla da yıldızını parlatan Kerem Aktürkoğlu'nu özellikle Fransa, Almanya ve İspanya'dan kulüpler ciddi olarak takip ediyor. Yıldız oyuncuyu transfer etmek için bazı kulüpler resmi teklif iletirken bazı kulüpler ise teklif yapmaya hazırlandıkları ifade edildi.

Takımda tutulmak isteniyor

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminin sonlarında doğru daha ciddi tekliflerin gelebileceğini tahmin etmesinden dolayı genç oyuncuyu kadroda tutmak için hamle yapılacak. Cimbom, Aktürkoğlu'nu kadroda tutarak Şampiyonlar Ligi'nde göstereceği performans sonrası daha iyi ücrete göndermeyi planlıyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ile Fenerbahçe milli oyuncunun kardeşi için karşı karşıya
Habere Git

Şampiyonluk sonrası gitmek istiyor

Cimbom'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Kerem Aktürkoğlu, bu sezon 22 resmi maçta 8 gol 3 asistlik bir performans ortaya koydu. Kerem'in de Galatasaray'la şampiyonluk yaşadıktan sonra yurt dışına gitmeyi planladığı ifade edildi.

Çıkış maddesi belli oldu

Kerem Aktürkoğlu'nun yeni sözleşmesinde bir çıkış maddesinin olacağı da yazıldı. Son rakam konusunda kesin bir mutabakata varılamadığı ifade edildi. Galatasaray Yönetimi, sözleşmede en azından 25 milyon Euro gibi bir rakam yer almasını istiyor. Kerem cephesinde maksimum 15 milyon Euro'luk bir beklenti söz konusu. Ancak bu pürüzün de bugün veya yarın çözülmesine artık kesin gözüyle bakılıyor.

Senin için hazırladığımız haberler