Transfer Haberleri | Galatasaray'da Berkan Kutlu Genoa ile görüşüyor

30.08.2023 - 17:43 | Son Güncellenme: 30.08.2023 - 17:52

Transfer haberleri... Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın formasını giyen Berkan Kutlu, Serie A takımlarından Genoa ile görüşüyor. İşte tüm detaylar...

Transfer Haberleri | Galatasaray'da Berkan Kutlu Genoa ile görüşüyor

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Molde'yi toplamda 5-3'lük skorla geçen Galatasaray gruplara kalmaya hak kazandı. Gruplara kalmasıyla beraber transferde hareketlilik yaşaması beklenen sarı-kırmızılı ekipte sürpriz de bir ayrılık ortaya çıktı. 

Genoa'dan Berkan Kutlu'ya transfer kancası

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’nun haberine göre Genoa kulübüne transfer olmaya en yakın futbolcu Berkan Kutlu. Di Marzio, Genoa’nın Galatasaray’ın listesinde olan Ndombele ile de ilgilendiğini de belirtti.

Genoa’da üç aday var 

Haberde, Genoa’nın Berkan transferinin daha olası olduğu belirtildi. Serie A’nın orta sıra takımı olan Genoa’nın United’dan Van De Beek’i kiralamak ve Spurs’ten de Ndombele’yi bonservisi ile kadroya katmak istediği iddia ediliyor.

Berkan daha olası bir seçenek

Genoa’nın orta saha transferi için en uygun maliyetli futbolcu Berkan Kutlu. 1998 doğumlu futbolcunun Transfermarkt verilerine göre şu anki piyasa değeri 4 milyon Euro. İsmi geçen futbolculardan Ndombele’nin güncel değeri 22 milyon Euro’yken Van De Beek’in ise 13 milyon Euro. 

Tanguy Ndombele’nin ise Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istemesi Genoa seçeneğini arka plana atmış olduğunu gösteriyor.

Berkan Kutlu'nun performansı

Bu sezon sarı-kırmızılı forma ile 8 maça çıkan Berkan, gol ve asist katkısında bulunamadı. 
Berkan Kutlu geçen sezon ise Cim Bom’da 28 maça çıktı. 1 gol atan İsviçre doğumlu futbolcu, 2 de asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler