Galatasaray'da Angelino son maçına çıktı

14.12.2023 - 09:32 | Son Güncellenme: 14.12.2023 - 09:40

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Angelino Kopenhag maçıyla sarı kırmızılı formayı son kez giydi. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Angelino son maçına çıktı

Ligde ezeli rakibi Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki son maçında deplasmanda karşılaştığı Kopenhag'a 1-0 mağlup olarak grubunu üçüncü sırada tamamladı. 

Angelino Kopenhag maçında etkisiz kaldı

Son 16 şansını kaçıran ve yoluna Avrupa Ligi son 32 turundan itibaren devam edecek olan Sarı-Kırmızılılar'da Kopenhag maçında takımın yine en etkisiz ismi Angelino'ydu. Mücadeleye ilk 11'de başlayan İspanyol sol bek, performansıyla bir kez daha beklentilerin altında kaldı.

Satın alma opsiyonunun devreye girmesine 1 maç kaldı

26 yayındaki İspanyol sol bek, Kopenhag maçıyla birlikte Galatasaray forması altında 19. resmi maçını oynamış oldu. Leipzig'den kiralanan Angelino, sarı kırmızılı formayla 1 maça daha çıkarsa 6.5 milyon Euro'luk zorunlu satın alma maddesi devreye girecek. Cimbom performansından memnun olmadığı Angelino'nun bonservisini almak istemiyor.

Süre alması beklenmiyor

Fanatik'te yer alan habere göre, Galatasaray devre arası transfer döneminde bir sol bek takviyesi yapmak adına çalışmalarına başlamış durumda. Sarı-Kırmızılılar, Angelino'nun bonservisi için ödenmesi muhtemel 6.5 milyon Euro'yu devre arasında başka bir oyuncu için kullanmayı planlıyor. Sol beke yeni bir transfer yapmak isteyen Galatasaray, devre arasına kadar da Angelino'ya süre vermeyi düşünmüyor.

Güncel piyasa değeri 11 milyon Euro olan İspanyol futbolcu, sarı kırmızılı forma ile çıktığı 19 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler