Galatasaray Mbaye Diagne'nin sözleşmesini feshetti

07.02.2022 - 11:11 | Son Güncellenme: 07.02.2022 - 14:31

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan uzak kalacak olan Senegal'li forvet Mbaye Diagne'nin sözleşmesi feshedildi. Detaylar haberimizde...

Galatasaray Mbaye Diagne'nin sözleşmesini feshetti

UEFA listesinden çıkarılmıştı

Avrupa Ligi için üç değişiklik hakkı bulunan Galatasaray'da Pena, Gomis ve Pulgar'ın UEFA listesine eklenmesinin ardından Assunçao, Yedlin ve Diagne kadrodan çıkarılmıştı. 

Sözleşmenin feshildiği TFF'ye bildirildi

Sarı kırmızılar, sakatlığı sebebiyle dönüşü Nisan ayını bulması beklenen 30 yaşındaki futbolcu ile görüşerek geçici fesih anlaşması konusunda el sıkıştı. Aslan Mbaye Diagne'nin sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

Diagne ile "Gervinho modeli"nde anlaşıldı

Sarı-Kırmızılı yönetim, yabancı kontenjanında yer açmak için sakatlığı süren Mbaye Diagne ile bu defa görüşmelerde yol katetti. Diagne, "Gervinho modeli"ni kabul etti. Oyuncu ile sözleşme feshedilip, sezon sonu kadroya geri döndürülecek. 

İlgini Çekebilir
Mostafa Mohamed '0' çekti
Habere Git

Bu sezonki performansı

2021/22 sezonunda 23 karşılaşmaya çıkan Mbaye Diagne, 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 30 yaşındaki forvet, femur kırığı nedeniyle sezonu kapattı.

13 milyon Euro'ya transfer edildi

2018-2019 sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan 13 milyon Euro'ya transfer edilen Mbaye Diagne sarı kırmızılı formayla 62 maça çıkarken, 26 gol ve 4 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler