Transfer | Galatasaray Açıkladı! Metehan Baltacı, Manisa'ya Kiralandı

02.02.2023 - 20:10 | Son Güncellenme: 02.02.2023 - 20:28

Galatasaray'da ayrılık yaşandı. Sarı-Kırmızılılar'ın genç yeteneği Metehan Baltacı, TFF 1. Lig'den Manisa'ya kiralık olarak gönderildi. Transfer resmen açıklandı.

Transfer | Galatasaray Açıkladı! Metehan Baltacı, Manisa'ya Kiralandı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in zirvesinde yer alan Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosuna yaptığı yıldız transferlerle dikkat çeken Sarı-Kırmızılılar'da bir ayrılık yaşandı.

Metehan Baltacı Manisa'da

Takımdaki genç oyuncuların gelişmesine önem veren Galatasaray, Metehan Baltacı'yı takımdan gönderdi. Dursun Özbek yönetimi, 20 yaşındaki genç futbolcuyu Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Manisa'ya kiraladı.

Cimbom resmen açıkladı

Galatasaray, 20 yaşındaki stoper bölgesinde görev alan Metehan Baltacı'nın Manisa'ya kiralık olarak transferini resmen açıkladı. Sarı-Kırmızılı kulüp, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | İsmi Fenerbahçe ile de anılmıştı, Kasımpaşa transfer etti!
Habere Git

Galatasaray'ın yaptığı açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Metehan Baltacı'nın, 2022-2023 futbol sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda Manisa Futbol Yatırımları A.Ş. ile anlaşmaya varılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray altyapısından yetişti

3 Kasım 2002 doğumlu Metehan Baltacı, Galatasaray altyapısında futbola başladı. Sarı-Kırmızılılar'ın alt yaş kategorilerinde gösterdiği performans ile beğeni toplayan genç stoper, 2021 yazında profesyonel oldu. Aynı dönemde İskenderunspor'a kiralanan Metehan, 1 yıl sonra yuvaya geri döndü.

2 kupa maçına çıktı

Metehan Baltacı, bu sezon Galatasaray forması ile 2 Türkiye Kupası maçında görev aldı. Skor katkısında bulunamayan savunmacı, süre aldığı toplan 107 dakikada sarı ya da kırmızı kart görmedi.

İlgini Çekebilir
PFDK ceza yağdırdı! G.Saray, Trabzon ve 7 Süper Lig takımı...
Habere Git

Manisa 1. Lig'de 11.

Manisa, Spor Toto 1. Lig'de çıktığı 20 karşılaşmada 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. 29 puan toplayan takım, ligin 11. sırasında bulundu.

Galatasaray ligin zirvesinde

Spor Toto Süper Lig'de iyi bir sezon geçiren Galatasaray, çıktığı 21 maçın 16'sını kazanmayı başardı. 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan Sarı-Kırmızılılar, topladığı 51 puan ile 1. sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler