Galatasaray'da Mostafa Mohamed, Nantes için sağlık kontrolünden geçecek...

19.07.2022 - 12:10 | Son Güncellenme: 19.07.2022 - 13:36

Galatasaray'da Marcao ve Diagne'nin ardından 3. ayrılık yaşanacak. Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed bu akşam kamptan ayrılarak transfer için Fransa'da gidecek. İşte detaylar...

Galatasaray'da Mostafa Mohamed, Nantes için sağlık kontrolünden geçecek...

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'ın 24 yaşındaki Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed takımdan ayrılıyor. 

Nantes için sağlık kontrolünden geçecek

Golcü futbolcu bugün kafileden ayrılarak Paris'e gidecek ve bir süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü Ligue 1 ekibi Nantes için sağlık kontrolünden geçecek.

Diagne'nin ardından Mostafa da gidiyor

Galatasaray'da yeni sezon öncesi kadroda yer alan forvet oyunculardan Mbaye Diagne dün Karagümrük'e transfer olmuştu. Mostafa Mohamed'de sağlık kontrollerinde bir sorun çıkmaması halinde Nantes ile sözleşme imzalayacak. Böylece sarı kırmızılı takımda yeni sezon öncesi iki golcü oyuncu takımdan ayrılmış olacak. 

 

Galatasaray, anlaşmaya vardığı Benfica'nın İsviçreli golcüsü Haris Seferovic'i ise bu akşam İstanbul'a getirerek sözleşme imzalayacak.  

İlgini Çekebilir
Son dakika | Bomba transfer bu akşam İstanbul'da! KAP bildirimi...
Habere Git

Öncelik kiralık sonra bonservisi alındı

Galatasaray, 1 Şubat 2021’de satın alma opsiyonlu 1,5 yıllığına kiraladığı Mısırlı golcü Mostafa Mohamed’in opsiyonunu kullandı. Sarı kırmızılılar, 4 milyon Dolar ödeyerek 24 yaşındaki, oyuncunun bonservisini almıştı. Mısırlı futbolcunun Galatasaray ile 2025 sezonu sona kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Mostafa Mohamed'in Galatasaray performansı

Galatasaray'da 1,5 sezonluk süre içerisinde 57 maça çıkan Mostafa Mohamed bu maçlarda 17 kez rakip fileleri havalandırdı. 24 yaşındaki futbolcu 5 de asist yaptı. Mısır Milli Takımı formasını da giyen yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri ise 6,5 milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler