Galatasaray'da Belhanda krizinin mimarı geri döndü!

06.01.2023 - 10:10 | Son Güncellenme: 06.01.2023 - 10:15

Mustafa Cengiz döneminde bozuk saha zemini ve Younes Belhanda krizi nedeniyle görevden alınan Murat Ersoy Galatasaray'a daha geniş yetkilerle geri döndü.

Galatasaray'da Belhanda krizinin mimarı geri döndü!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da 2020-21 sezonunda bozuk saha zemini ve çıkan Yones Belhanda krizi nedeniyle görevden alınan Murat Ersoy, Galatasaray Tesisler Koordinatörlüğü görevine getirildi.

Ersoy'un sorumlu olduğu tesisler

Çalışmalarına dün başlayan Mustafa Ersoy, NEF Stadı, Kalamış Tesisleri, Taçspor Tesisleri ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nden sorumlu olacak. 

Cengiz döneminde gitti Özbek'le geri döndü

Mustafa Cengiz'in Mart 2021'de yolunu ayırdığı Murat Ersoy, Dursun Özbek'le Ocak 2023'de çok daha geniş yetkililerle göreve gelmiş oldu. Ersoy eskiden sadece stattan sorumluyken şimdi tüm tesisler için görev yapacak.

İlgini Çekebilir
Skandal! Türk vatandaşı olmadan milli oldu Galatasaray'a da şok
Habere Git

Bozuk zemin Terim'in tepkisini çekmişti

Mustafa Ersoy'un Stat İşletme Direktörü olarak görev yaptığı 2020-21 sezonunda Galatasaray'ın stadında zeminin bozuk olması dönemin teknik direktörü Fatih Terim ve şu an Adana Demirspor'da forma giyen Younes Belhanda'nın tepkisini çekmişti.

Belhanda zemini ve yönetimi suçladı

7 Mart 2021'de oynanan Galatasaray - Sivasspor maçının ardından Belhanda, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada zeminden şikayet etmiş ve şunları söylemişti: "Hiç durmadan Twitter'da, Instagram'da kendini seyretmemek, basında olup bitenlere bakmamak lazım. Gel statla ilgilen. Sahada oynayan biziz. Dolayısıyla hafta sonu burada oynayabilmemiz için her şeyi yapmaları gerekiyor. Antrenman merkezimiz bile buradan iyi." 

Belhanda'nın sözleşmesi feshedildi

Faslı oyuncunun sözleşmesi bu açıklamanın ardından 10 Mart 2021 tarihinde tek taraflı olarak feshedildi. Buna gerekçe oyarak Belhanda'nın yönetim kurulunun imajına zarnar vermesi gösterildi.

İlgini Çekebilir
Erden Timur Avrupa'da kulüp satın aldı
Habere Git

Fatura Murat Ersoy'a çıktı

Mustafa Cengiz yönetimi, bozuk saha zemininin sorumlusu olarak gördüğü Mustafa Ersoy'un görevine de son verdi. 16 Mart 2021'de yapılan açıklamada karşılıklı anlaşarak murat Ersoy ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Murat Ersoy'un yerine Ali Çelikkıran gelmişti

Murat Ersoy ile yolların ayrılmasının ardından Galatasaray, Stat İşletme Direktörü görevine o dönem Bakım Amiri görevini sürdüren Ali Çelikkıran atadı.

Senin için hazırladığımız haberler