Galatasaray'da Belhanda sıkıntısı! Reddedildi...

15.01.2019 - 08:32 | Son Güncellenme: 15.01.2019 - 11:32

Galatasaray'da Belhanda sıkıntısı! Reddedildi...

Al İttihad'ın Belhanda'yı ikna etmesinin ardından sıra Galatasaray'a geldi.

Galatasaray forması giyen Faslı futbolcu Belhanda, Al İttihad kulübü ile anlaştı. Suudi ekibi, Belhanda’ya yıllığı 5.5 milyon eurodan 4.5 senelik bir öneri sundu. Belhanda 4 milyon eurodan yukarı çıkan Suudi ekibinin önerisine sıcak baktı. Taraflar anlaşırken, transferdeki tek sorunun Galatasaray’a önerilen 6.5 milyon euroluk bonservisten kaynaklandığı belirtildi.

Galatasaray 10 milyon dolar istiyor

Suudi takımının, bonservisi düşük tutup oyuncuya yüksek maaş önererek işi çözmeye çalışması sarı-kırmızılıları rahatsız etti. Cim-Bom ise bonservisi yukarı çekmek için pazarlıklarını sürdürüyor. Galatasaray, Belhanda için en kötü olasılıkla Garry Rodrigues tarifesinin uygulanmasını istiyor. Bu da 10 milyon doların üzerinde bir rakam olarak kabul ediliyor.

Belhanda yerine Manuel Fernandes

Belhanda’nın Al Attihad ile anlaşma ihtimali üzerine Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in isteğiyle 10 numara için düğmeye basıldı. Lokomotiv Moskova ile sorun yaşayan ve sözleşmesi yaz döneminde bitecek olan Manuel Fernandes’in düşük maliyeti nedeniyle tercih edildiği öğrenildi.

32 yaşındaki Portekizli futbolcunun da Galatasaray’a gelmek istemesi, bu transferde sarı-kırmızılıların en büyük kozu olarak gösteriliyor.

50 resmi maçta Galatasaray formasını giyen Younnes Belhanda, 3 gol attı, 15 asist yaptı. Faslı oyuncunun üç golü de ligde geldi.

Senin için hazırladığımız haberler