Galatasaray'da Belhanda tehlikesi

27.10.2020 - 14:07 | Son Güncellenme: 27.10.2020 - 15:31

Son dakika Galatasaray haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da MKE Ankaragücü maçı hazırlıkları devam etti. Öte yandan sakatlanan Younes Belhanda'nın tedavisine başlandı. Peki Belhanda maçta oynayacak mı? İşte detaylar...

Galatasaray'da Belhanda tehlikesi

Burhan CAN TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında 31 Ekim Cumartesi günü MKE Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, Belhanda'nın sakatlığı endişelendirdi.

Sarı-kırmızı kulüpten yapılan açıklamada, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ısınma hareketleriyle başladığı belirtildi.

Pas çalışmasıyla devam eden idmanın ana bölümünde sınırlı alanda dayanıklılığa yönelik turnuva oyunlarının oynandığı kaydedildi. Antrenmanın, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandığı aktarıldı.

Martin Linnes'in, tedavisinin ardından kondisyonerler eşliğinde sahaya dönüş ve adaptasyon ile ilgili özel bir çalışma yaptığı ifade edildi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında sakatlanan Younes Belhanda'nın ise tedavisine başlandığı duyuruldu.

Belhanda'nın sakatlığının sebebi

Galatasaray Kulübü’nün bugünkü antrenman raporunda Younes Belhanda ile ilgili bir açıklama yapıldı. Kulübün bilgilendirmesinde, “BB Erzurumspor maçının ardından sol üst arka adalesinde ağrı hisseden ve yapılan MR tetkikleri sonrasında sol üst arka adale grubunda hafif – orta derece zorlanma (Münih 3A) tespit edilen Younes Belhanda’nın tedavisine başlandı” denildi.

Konuyla ilgili görüşüne danıştığımız adale uzmanı, “Bu sakatlık yorgunluğa bağlı bir durum. Çok önemli bir sıkıntı oluşturmaz” şeklinde konuştu.

Tecrübeli futbolcunun Ankaragücü maçında oynamama tehlikesi bulunuyor.

Öte yandan Faslı yıldız, Erzurum maçında mücadelesi ve dikine yaptığı driplinglerle dikkat çekmişti.

Galatasaray, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Senin için hazırladığımız haberler