Alpaslan Öztürk, Eyüpspor İle Anlaştı | Transfer Haberleri

21.06.2022 - 11:05 | Son Güncellenme: 21.06.2022 - 11:13

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın savunma oyuncusu Alpaslan Öztürk, TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'a gidiyor. İşte detaylar.

Alpaslan Öztürk, Eyüpspor İle Anlaştı | Transfer Haberleri

Sportif Direktör Pasquale Sensibile ile yollarını ayırarak yerine Cenk Ergün'ü getiren Galatasaray'da ayrılıklar devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımın savunma oyuncusu Alpaslan Öztürk takıma veda ediyor.

Alpaslan Öztürk, Galatasaray'dan ayrılıyor

Geçen sezon yaz transfer döneminde Süper Lig ekibi Göztepe'den bedelsiz olarak transfer olan  Galatasaray'dan ayrılıyor. Fanatik'te yer alan habere göre; gelecek sezon Süper Lig'e terfi etmek için şampiyonluk kadrosu kurmak isteyen Eyüpspor ilk önemli transferini Galatasaray'dan yaptı.

Yıllık 10 milyon TL kazanacak

TFF 1. Lig temsilcisi, deneyimli savunmacı ile her konuda anlaşmaya vardı. Alpaslan'ın Eyüpspor'dan yıllık 10 milyon TL kazanması bekleniyor. Sarı-kırmızılı kulüple 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'da geçen sezon toplam 16 maçta forma şansı bulurken, 1 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Torrent şoku! İki isim açıklandı ama...
Habere Git

Limit 1 milyar 545 milyon

Öte yandan TFF transfer limitini dün açıklarken, sarı-kırmızılıların 2022-23 ilk transfer dönemindeki harcama limiti yüzde 100’den fazla artış gösterdi. 529 milyon liradan 1 milyon 104 milyona çıkan Cim-Bom’un limiti, yüzde 40 sapma sonunda 1 milyar 545 milyon liraya kadar yükseldi. Limitlerin duyurulmasının ardından Galatasaray yönetimi, ilk aşamada savunma ve orta sahaya takviye yapmak için düğmeye bastı. Konyaspor'un gözde oyuncusu Abdülkerim Bardakcı için teklif yapan Özbek yönetimi, Buruk'un talebi doğrultusunda Mert Müldür'ü de renklerine katmak istiyor. 

İlgini Çekebilir
Pasquale Sensibile'ye günlük 100 bin TL
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler