Galatasaray'da bir ayrılık daha! Terim onayı verdi!

15.03.2019 - 08:22 | Son Güncellenme: 15.03.2019 - 11:22

Galatasaray'da bir ayrılık daha! Terim onayı verdi!

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk hesapları yapan, diğer taraftan ise gelecek sezonun kadrosunu planlayan Galatasaray, bazı futbolcularla yollarını ayıracak. Sarı-kırmızılılarda yolların ayrılması gündeme gelen isimlerden biri de Fernando. Fernando, sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılacak mı? İşte yaşanan gelişmeler…

Fernando da gidecekler listesine eklendi

Devre arasında Serdar Aziz ve Garry Rodrigues’le yollarını ayıran, Eren Derdiyok’u da kadro dışı bırakan teknik direktör Fatih Terim, her fırsatta işaret ettiği temizlik furyasına Brezilyalı oyuncu Fernando Reges’i de dahil etti.

Fatih Terim, Fernando'yu uyarmıştı

Bu sezon gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefinde olan Sambacı, Avrupa Ligi’nde Benfica’ya karşı oynanan ilk maçta da sahanın en kötüsü olarak dikkat çekmiş ve hocası tarafından sert bir dille uyarılmıştı.

PSG’nin transfer teklifi kafasını karıştırdı

Ligde en son Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyen ve ardından sakatlanan Fernando, iyileşmesine rağmen Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Antalyaspor karşılaşmalarının kadrosuna dahil edilmedi.

Fernando'daki düşüşün sebebi transfer

Teknik direktör Fatih Terim, oyuncusuna bu şekilde bir ceza vererek tüm takıma ‘ayağınızı denk alın’ mesajı gönderdi. Sambacının düşen performansının arkasında ise devre arasında PSG’den gelen teklif olduğu iddia edildi.

Fatih Terim, Fernando'yu sildi

Güneş’te yer alan habere göre; Fatih Terim’in, transferine izin verilmemesi nedeniyle isteksiz bir görüntü çizen Brezilyalı yıldızı kafasından tamamen sildiği öğrenildi.

Fernando'nun alternatifi hazır

İmparator, Fernando’nun yerine transfer etmek istediği isimler üzerine de çalışmalarını sürdürüyor.  Scout ekibiyle koordineli olan Terim, FFP’yi de düşünerek hareket ediyor.

Galatasaray'ın transferdeki hedefi Diame

Tecrübeli hocanın merkeze düşündüğü ilk ismin ise Newcastle ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mohamed Diame olduğu ileri sürüldü.

Galatasaray transferi sezon sonunda bitirecek

31 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun Galatasaray tarafından takibe alındığı ve sezon sonunda bu transferi bitirmeye hazırlandığı ifade edildi.

Diame'nin sözleşmesi ne zaman bitecek?

Galatasaray’ın transfer listesindeki Diame’nin Newcastle United ile olan sözleşmesi sezon sonu itibarıyla sona erecek.

Diame'nin performansı

Diame, bu sezon siyah-beyazlı forma ile 24 karşılaşmaya çıktı. Deneyimli futbolcu gol ya da asist kaydedemedi.

Diame'nin kariyerinden notlar

Kariyerinde Linares, Rayo Vallecano, Wigan, West Ham ve Hull City formaları giyen futbolcunun da Türkiye’de forma giyme seçeneğine sıcak bakabileceği ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler