Galatasaray'da büyük operasyon! Ocak ayında...

08.11.2019 - 13:46 | Son Güncellenme: 08.11.2019 - 11:00

Galatasaray'da büyük operasyon! Ocak ayında...

 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e karşı alınan 6-0'lık mağlubiyetin ardından Galatasaray'da, Ocak ayında kadroda değişiklikler yaşanacak. Peki, Galatasaray'ın transfer planı ne şekilde? Hangi futbocular transfer edilecek?

İşte detaylar...

Basın toplantılarında değişimin sinyallerini veren Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in Ocak ayında kadroyu büyük ölçüde değiştirmesi bekleniyor.

Transferde ilk hedefler...

Sarı-kırmızılı takım Ocak transfer döneminde ilk olarak Milan'dan Hakan Çalhanoğlu'nu ve Monaco'dan Henry Onyekuru'yu takıma katmaya çalışacak.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da başarılı bir dönem geçiren Henry Onyekuru ve milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, sarı-kırmızılı takımda oynama fikrine sıcak bakıyor. Spor Arena'dan alınan habere göre; iki oyuncunun kulübü de devre arasında gelecek teklifleri değerlendirmeye hazır.

Linnes takıma dönecek

Öte yandan takımdaki yabancı sayısının fazla olması sebebiyle kadro dışı kalan Linnes'in Ocak ayında takıma katılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Oynamamasına rağmen çalışmalarını devam ettiren Norveçli sağ bek teknik heyetin beğenisini topladı.

Galatasaray'ın Ocak ayında yapacağı transfer operasyonunun önündeki engel ise FFP.  Sadece sattığı kadar transfer yapabilen Galatasaray devre arası transfer döneminde yapacağı transferlere de kaynak oluşturmak zorunda.

Nagatomo gözden çıkarıldı

Japon sağ bek Nagatomo'nun isteneni verememesi üzerine satılması bekleniyor. Bu bölgede Emre Taşdemir ve Ömer Bayram'ı oynatmayı düşünen Terim, Nagatomo'nun satışından da gelir bekliyor.

Babel satış listesinde

Babel'in satışından 5 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli bekleyen Galatasaray, bu parayı yeni transferleri finanse etmek için kullanacak.

Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli'nin durumları ise henüz belli değil. Yönetim ve teknik heyet, bu iki futbolcunun satışından gelir elde etmek istiyor ancak henüz bu iki isim için arayan çıkmadı.
Ayrıca Fatih Terim'in devre arasına kadar farklı oyunculara forma şansı vermesi de bekleniyor...
Canlı Bahis kaybına %10'a varan iade sadece Misli.com'da! Kampanyaya katılmak için buraya tıklayın!
Senin için hazırladığımız haberler