Galatasaray'da derbi öncesi sevindiren olay! 3 futbolcu...

17.11.2021 - 11:45 | Son Güncellenme: 17.11.2021 - 18:51

Süper Lig'in 12. haftasında bu hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray, 12 milli futbolcudan yoksun olarak hazırlıklarını sürdürmüştü. Sarı kırmızılarda 3 futbolcunu performansı derbi öncesi sevinç yarattı.

Galatasaray'da derbi öncesi sevindiren olay! 3 futbolcu...

Burhan Can Terzi - Ajansspor

Galatasaray birçok oyuncusunu derbi öncesi milli takımlarına göndeririken, bu oyunculardan özellikle üçü üstün bir performans gösterdi. 

Kerem'den iki maçta iki gol

Kerem Aktürkoğlu, Cebelitarık ve Karadağ maçlarında gösterdiği performansla tüm ülkenin gözbebeği haline gelirken değerine değer kattı.  6-0'lık Cebelitarık maçında bir gol kaydeden Kerem, Karadağ karşısında da beraberlik golüne imza attı.

Stiliyle Messi'yi andıran genç futbolcu milli maçlarda gösterdiği performansla büyük alkış aldı. Kerem, Fenerbahçe maçında Galatasaray'ın en büyük kozlarından biri olacak. 

Cebelitarık maçında yıldızlaştı

Halil Dervişoğlu da Cebelitarık maçında iki golle yıldızlaşırken, Karadağ karşılaşmasında fileleri havalandıramasa da mücadelesiyle takdir topladı. 

Fighouli ikinci baharını yaşıyor

Galatasaray adına milli arada bir başka ön plana çıkan isim Sofiane Feghouli oldu. Son dönemde yeniden form tutmaya çalışan yıldız futbolcu Cezayir Milli Takımı ile iki maçta iki gol attı. Feghouli'nin de moralli olması derbi öncesi Galatasaray'ın elini güçlendiriyor.

Yedlin yorgun

Galatasaray'da milli takımında 180 dakika oynayan iki isim Muslera'nın yanında Yedlin oldu. Sağ bekte sıkıntıları olan sarı-kırmızılılarda Yedlin'in yorgun dönecek olması düşündürüyor. 

Morutan'dan iyi haber bekleniyor

Romanya Milli Takımı'nda ağrıyla dönen Olimpiu Morutan'ın durumu bugün yapılacak tetkiklerle netlik kazanacak. Galatasaraylılar, kritik maç öncesi genç yıldızdan iyi haber bekliyor.

İşte sarı kırmızılıların milli takımlarında yer alan oyuncuların istatistikleri

Oyuncu Maç Süre Gol
Berkan 2 21 -
Halil 2 138 2
Kerem 2 169 2
B.Alper 2 102 -
Taylan - - -
Muslera 2 180 4
Feghouli 2 135 2
Yedlin 2 180 -
Cicaldau 2 104 -
Morutan 2 96 -
Mostafa 1 46 -
Luyindama 2 180 -

Senin için hazırladığımız haberler