Galatasaray'da Diagne gelişmesi! Transfer etmek istiyorlar!

09.05.2019 - 08:30 | Son Güncellenme: 09.05.2019 - 11:30

Galatasaray'da Diagne gelişmesi! Transfer etmek istiyorlar!

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray’da diğer taraftan da bazı futbolcularla yol ayrımı yaşanacak. Ada basını, sarı-kırmızılı takımda oynayan Mbaye Diagne için İngiltere’den transfer teklifi olduğunu iddia etti.

Diagne'ye İngiltere'den transfer teklifi

Kasımpaşa’da ortaya koyduğu performansın ardından Galatasaray’a transfer edilen Mbaye Diagne’ye İngiltere’den teklif var.

Norwich City, Diagne'yi transfer etmek istiyor

İngiliz ekibi Norwich City, Galatasaray’ın Senegalli yıldızı Diagne’yi kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.

Diagne transferi için görüşme sezon sonunda

Ada basını, Diagne için sezon sonunda pazarlık masasına oturulacağını yazdı. Ancak; Norwich City’nin yapacağı teklif de son derece değerli olacak.

Galatasaray, 20 milyon Euro'dan aşağıya bırakmayacak

Galatasaray 13 milyon Euro’ya aldığı, 28 gol kaydeden futbolcusunu 20 milyon Euro gibi bir bedelin altına satmayı kesinlikle düşünmüyor.

Fatih Terim'in Diagne raporu etkili olacak

Ayrıca teknik direktör Fatih Terim’in Diagne’yi gelecek sezon kadroda düşünüp düşünmediği de futbolcunun geleceğini netleştirmek için yol gösterici olacak.(Akşam)

Galatasaray, haftanın sonucu en çok merak edilen kapışmasında yıldızlarıyla güldü. 

Şampiyonluk düğümünün büyük oranda çözüleceği karşılaşmada iki takımda ilk dakikalarda kilidi açamadı. 

Orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona ermek üzereyken, Sarı-Kırmızılı oyuncular adeta uykudan uyandı.

44. dakikada Beşiktaşlı futbolcular itiraz ederken, Aslan’ın golcüsü Diagne, aniden taç atışını kullandı.

Hızla atağa çıkan Cim Bom’da Fernando’nun pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Onyekuru ağları sarstı.

 

İlkini atamasa da...

Sarı-Kırmızılılar, ikinci yarıya da hızlı başladı. Onyekuru’nun golünde asisti yapan Fernando, 54’te Diagne’nin müthiş ara pasında Karius ile karşı karşıya kaldı. 

Brezilyalı yıldız, ilk şutunda Alman kaleciyi geçemese de dönen topu filelere gönderdi ve derbinin sonucunu belirledi: 2-0. 

Başakşehir’in puan kaybettiği haftada Siyah- Beyazlılar’ı yenerek puanını 63’e çıkaran Aslan, tam 21 hafta sonunda liderlik koltuğuna oturdu ve şampiyonluk yolunda avantajı eline aldı.

Demirkol'dan övgü

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol'da derbinin yıldızının Diagne olduğunu belirterek "Kilitlenmiş oyunu o çözdü. İşi çözen adama bu ödülü vermek lazım." dedi.

Galatasaray'ın rahat bir galibiyet aldığını söyleyen Demirkol, sakin kalmasına vurgu yaparak şöyle konuştu:

"Galatasaray sakin kalarak, kendi standardını bile bulmadan rahatlıkla kazandı hem maçı hem oyunu. Bazen bir taraf hamle yapmadan diğeri çuvalladığı için kazanır. Terim’in Donk-Fernando seçimi ve yarışın psikolojisini iyi yönetmesi maçı kazanması için yeterli oldu."

Senin için hazırladığımız haberler