Galatasaray'da Torrent ile yollar ayrıldı! ''Okan Buruk...''

21.06.2022 - 19:48 | Son Güncellenme: 21.06.2022 - 23:01

Süper Lig ekibi Galatasaray, teknik direktör Domenec Torrent ile yolların ayrıldığını duyurdu. Sarı-Kırmızılılar, Okan Buruk'u açıklanması bekleniliyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da Torrent ile yollar ayrıldı! ''Okan Buruk...''

AJANSSPOR HABER

Galatasaray da yeni başkan Dursun Özbek yönetiminde teknik ekipte ayrılıklar başladı. Önce Sportif Direktör Pasquale Sensibile ile yolları ayıran Sarı-Kırmızılılar, Cenk Ergün'ün Sportif Direktörlüğe getirildiğini açıkladı. Cimbom da uzun süredir beklenilen teknik direktör Torrent'in İstanbul'a gelmesinden sonra resmi olarak yolların ayrıldığı açıklandı. İşte detaylar...

 

Sözleşme feshedildi

Galatasaray da Dursun Özbek yönetime geldikten sonra teknik adam Domenec Torrent ile yolların ayrıldığını açıkladı. Cimbom, ''Teknik Direktör Domènec Torrent Font ile yardımcıları Jordi Gris Vila, Jordi Guerrero Costa, Julián Jiménez Serrano ve Ricard Segarra Aragay’ın sözleşmeleri Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. tarafından feshedilmiştir.'' paylaşımında bulundu.

Torrent'e ödeme yapılmayacak

Ajansspor'dan Burhan Can Terzi'nin aktardığına göre Galatasaray yönetimi, Domenec Torrent ve yardımcılarının sözleşmesini haklı fesihle sonlandırdı. Şu an Torrent'e bir ödemenin yapılmayacağı belirtildi.

Torrent'in 1 aydır görevini yapmadğı belirtildi

Bu durumda Domenec Torrent ve ekibi, isterse konuyu yargıya taşıyabilir. Galatasaray yönetimi, Torrent ve ekibinin yaklaşık bir aydır görevini yerine getirmediğini belirterek haklı fesihle sözleşmeyi sonlandırdı.

Torrent dönemi 158 gün sürdü

Galatasaray’ın yollarını ayırdığı Teknik Direktör Domenec Torrent, sarı-kırmızılıların başında 158 gün kaldı. İlk karşılaşma olarak Hatayspor karşısında göreve başlayan İspanyol teknik adam ilk karşılaşmasında galibiyet ile tanışamadı. Torrent, Süper Lig'de 18 karşılaşmada 7 galibiyet alırken 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Sarı-Kırmızılılarda toplam 25 puan toplayan İspanyol teknik adam 1.39 MBP ortalamasına sahip oldu. Avrupa Ligi'nde ise Barcelona ile ilk maçta 0-0 berabere kalırken ikinci karşılaşmada ise 2-1'lik skorla mağlubiyet alarak Avrupa'ya veda edilmişti.

Kerem veda etti

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, İspanyol teknik adam Domenec Torrent'e Instagram hesabından veda etti. Kerem, "Her şey için teşekkürler. Gelecekte sizin için en iyisini diliyorum" ifadelerini kullandı.

''En Büyük Cimbom''

Galatasaray'ın yollarını ayırdığı İspanyol teknik adam takıma veda etti. Torrent, ''Zor bir dönemde kulübe geldik ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Kendimizi dışarıda olanlardan soyutlayarak, fazla gürültü yapmadan sadece işimize odaklandık. Her gün bize çok yardımcı olan Florya çalışanlarına şükranlarımı sunmak Takımın ihtiyacı olduğu zamanlarda yardımcı oldukları için istisnasız bütün Galatasaray taraftarlarına teşekkür ediyorum; Galatasaray size aittir. Sizin için en iyisini ve bu olağanüstü kulübü tekrar şampiyon yapacak yolu bulmanızı diliyorum. En Büyük Cimbom !!!'' paylaşımında bulundu.''

Senin için hazırladığımız haberler