Son Dakika | Galatasaray'ın Giresunspor Maçı Muhtemel 11'i

27.01.2023 - 20:56 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 23:25

Süper Lig'de Galatasaray, Giresunspor ile karşılaşacak. Aslan'ın 11'inde iki isim değişecek. Okan Buruk'un Emin Bayram ve Barış Alper Yılmaz'a şans vermesi bekleniyor.

Son Dakika | Galatasaray'ın Giresunspor Maçı Muhtemel 11'i

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Giresunspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Sarı-Kırmızılılar, Çotanak Stadyumu'na konuk olacak. Mücadele öncesi teknik direktör Okan Buruk'un 11 tercihi belli oldu.

Abdülkerim'in yerine Emin oynayacak

Sarı-Kırmızılılar'da stoper pozisyonunda cezalı Abdülkerim Bardakcı yerine Emin Bayram oynayacak. Tandemde Victor Nelsson - Emin Bayram ikilisi forma giyecek.

Barış Alper sürprizi

Son haftalarda gösterdiği performans ile dikkat çeken Barış Alper Yılmaz, Okan Buruk'tan formayı kaptı. Galatasaray'da hücum hattında Milot Rashica'nın yerine Barış Alper şans bulacak.

İlgini Çekebilir
Muslera 4 maç ceza aldı, Galatasaray bayram etti
Habere Git

Emin Bayram'ın bu sezonki performansı

Emin Bayram, bu sezon Galatasaray forması ile 12 karşılaşmada forma giydi. Sarı-Kırmızılılar'ın 19 yaşındaki stoperi gol ya da asist katkısında bulunamazken, 1 mücadelede sarı kart gördü.

Barış Alper Yılmaz'ın bu sezonki performansı

Sarı-Kırmızılılar'ın 22 yaşındaki kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz, bu sezon 13 lig, 4 de Türkiye Kupası mücadelesinde şans buldu. Kupada rakip fileleri havalandıramayan oyuncu, ligde ise 3 kez gol sevinci yaşadı. Barış Alper, 1 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu.

Galatasaray ligde lider!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 19 karşılaşmada mücadele etti. Sarı-Kırmızılılar, 14 kez kazandı. 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan Cimbom, 45 puan topladı. Galatasaray, en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde, zirvede yer aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da stoper operasyonu!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler