Fatih Terim Dönecek mi? Galatasaray'da Köksal Ünlü'den Terim Mesajı!

18.06.2022 - 14:03 | Son Güncellenme: 18.06.2022 - 14:36

Galatasaray'da Domenec Torrent'in gelecği belirsizliğini korurken, Köksal Ünlü'den manidar mesaj geldi. Teknik Direktör Fatih Terim Cimbom'a dönüyor mu?

Fatih Terim Dönecek mi? Galatasaray'da Köksal Ünlü'den Terim Mesajı!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da Burak Elmas'ın ardından başkanlığa seçilen Dursun Özbek'in Domenec Torrent ve ekibi hakkında vereceği karar belirsizliğini sürdürürken, Elmas döneminin eski yöneticilerinden Köksal Ünlü'nün sosyal medya hesabından yaptığı bir retweet taraftarı heyecanlandırdı.

"Nerede kalmıştık"

Burak Elmas'ın Fatih Terim kararına tepki olarak yönetimden istifa eden Köksal Ünlü, Galatasaray'da yeni teknik direktör arayışları devam ederken Terim sinyali verdi. Köksal Ünlü, Fatih Terim tarafından sosyal medya platformu Twitter'da, 21 Aralık 2017 tarihli "Nerede kalmıştık..." tweetini yeniden paylaştı.

Terim Galatasaray'a geri mi dönüyor?

Fatih Terim'e yakınlığı ile bilinen eski yönetici Köksal Ünlü'nün bu hareketi, Terim'in geri dönüş sinyali olarak algılandı. Fatih Terim, geçtiğimiz sezon Sarı-Kırmızılı takımın başında 27 maça çıkarken, Süper Lig'de başarılı olmasa da Avrupa'da gösterdiği performans ile takımı gruplardan çıkarmayı başardı.

Dursun Özbek'in hoca adayları

Burak Elmas'ın idari yönden ibra edilmemesi ile girilen seçim sürecinde Dursun Özbek, başkan olarak seçildi. Özbek yönetiminin hoca adayları arasında Fatih Terim'in olup, olmadığı henüz bilinmezken, yerli teknik direktör olarak Okan Buruk ismi ön plana çıktı.

Yabancı teknik direktörlerden ise Marco Rose, Roberto De Zerbi, Marcelo Gallardo ve Igor Tudor da Dursun Özbek ve ekibinin Domenec Torrent yerine getirmek istediği antrenörler arasında bulunuyor.

Sensibile yeni hocayı belirledi, İstanbul'da görüşecek

Öte yandan İtalyan basını, Galatasaray Sportif Direktörü Pasquale Sensibile'nin, yeni teknik direktörü belirlediğini yazdı. Gianluca di Marzio'nun haberine göre Sensibile, Domenec Torrent'in yerine Roberto Donadoni'yi takımın başına getirmek istiyor. Sensibile ile Donadoni'nin bugün İstanbul'da bir otelde görüşme yapacağı ifade edildi.

Roberto Donadoni kimdir?

9 Eylül 1963 doğumlu Roberto Donadoni, 2001 yılında Citta di Lecco takımı ile teknik direktörlük kariyerine adım attı. İtalya'da Livorno, Napoli, Cagliari, Parma ve Bologna kulüplerini çalıştıran tecrübeli antrenör, 2006-2008 yılları arasında İtalya Milli Takımı'nın başında görev yaptı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Balotelli'nin peşinde mi? Başkan konuştu!
Habere Git

Son olarak 2019/20 sezonunda Çin'in Shenzhen FC kulübünü çalıştıran Donadoni, 14 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler