Galatasaray'da Fatih Terim'den yeni rapor! Planlar değişti...

14.01.2020 - 09:56 | Son Güncellenme: 14.01.2020 - 09:59

Galatasaray'da Fatih Terim'den yeni rapor! Planlar değişti...

Süper Lig’de ilk yarıyı liderin 10 puan gerisinde kapatan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, Antalya kampı sonrası yönetime yeni bir yol haritası sunmaya hazırlanıyor. Fatih Terim, kaç transfer istiyor? Galatasaray transfer yapacak mı? Detaylar haberde…

Fatih Terim yeni bir rapor hazırlıyor

Sarı-kırmızılı teknik adam, Antalya kampının ardından yönetime, transfer konusunda yeni bir yol haritası sunacak. Deneyimli çalıştırıcı, özellikle 6 numara transferiyle ilgili kararını Antalya sonrasına bırakmış ve bu konuda frene basılmıştı.

Terim’in planları değişebilir

Seri’nin Antalya’da çok iyi bir performans sergilemesi, yine orta alanda oynayan Lemina’nın fiziksel olarak güçlenmesi ve Taylan’ın da yükselen formunun planları değiştirebileceği belirtildi.

6 numara pozisyonunda çalışmalar

Galatasaray’da Nzonzi’nin kadro dışı kalmasından sonra 6 numara pozisyonu için çalışmalar başlamış ancak geçen hafta Terim’in “Antalya’dan sonra kararımı vereceğim” demesinden sonra operasyon durmuştu.

Jeison Murillo transferinde mutlu son yakın

Stoper konusunda ise Murillo’da sona gelindi. Sampdoria forması giyen Kolombiyalı stoper için İtalyan ekibi ikna oldu ve vermeye razı oldu.  27 yaşındaki futbolcu için anlaşmanın bu hafta içinde olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Falcao, Murillo transferi için mutlu

Falcao’nun, Kolombiya Milli Takımı’ndan arkadaşı olan Murillo’nun transferi nedeniyle çok mutlu olduğu bildirildi. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler