Galatasaray'da Fatih Terim'e Socios.com'dan 47. yıl plaketi

16.07.2021 - 12:14 | Son Güncellenme: 16.07.2021 - 12:16

Son dakika spor haberleri... Socios.com'un CEO'su Alexandre Dreyfus, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 47. yıl plaketi hediye etti.

Galatasaray'da Fatih Terim'e Socios.com'dan 47. yıl plaketi

AJANSSPOR - HABER

Socios.com'un kurucusu ve CEO’su Alexandre Dreyfus, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’i sarı-kırmızılılara ilk imzasının 47. yıl dönümü sebebiyle ziyaret ederek, plaket hediye etti.

Yeni projelere dair toplantı

Alexandre Dreyfus, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Fatih Terim’in özel misafiri oldu. Galatasaray Kulübü Pazarlama Departmanı yetkililerinin de yer aldığı organizasyonda yeni sezon için planlanan projeler konuşuldu.

Terim'den imzalı forma hediyesi

Dreyfus, toplantı sonrası Galatasaray Spor Kulübü'ndeki ilk imzasının 47. yıl dönümünü kutlayan Fatih Terim'e özel olarak hazırlanan plaket hediye etti. Fatih Terim ise Dreyfus'a futbolculuk döneminden esinlenilen imzalı forma hediye etti.

İş birliği 2019'da başladı

Galatasaray ve Socios, 2019 yılında işbirliğine gitti. O dönem, sarı - kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada ''Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin de kullandığı Socios.com taraftarımıza “Taraftar Token’ı” olarak bilinen dijital varlıklara sahip olma seçeneği sunacak, kulübümüzle daha yoğun etkileşime girme ve daha yakın olma imkanı Türkiye’de bir ilk olacak. Taraftarımız, Socios.com aracılığıyla yapılacak taraftar oylamalarına katılarak kulübümüzle ilgili kararlarda söz sahibi olma imkanı yakalayacak'' denildi. 

Aslan'a 10 milyon Euro'luk piyango! Transferler Socios'tan
 

Senin için hazırladığımız haberler