Galatasaray, Anthony Nwakaeme Transferinde Geri Adım Attı

18.08.2022 - 10:54 | Son Güncellenme: 18.08.2022 - 11:09

Transfer haberleri... Anthony Nwakaeme ile görüşen Galatasaray, oyuncunun menajerinin hem rakam yükseltip hem de başka takımları araya sokmasıyla bu transferden vazgeçti.

Galatasaray, Anthony Nwakaeme Transferinde Geri Adım Attı

Süper Lig'de uzun bir süre Trabzonspor forması giyen ve başarılı bir performans ortaya koyarak bu sezon takımdan ayrılan Anthony Nwakaeme, menajerler vasıtasıyla Galatasaray'a önerilmişti. Teknik Direktör Okan Buruk'un bu transfere onay vermesine karşın sarı-kırmızılı yönetim Nwakaeme transferinde geri adım attı.

Galatasaray, Nwakaeme transferinden vazgeçti

Fanatik'te yer alan habere göre; Cim Bom, Anthony Nwakaeme transferinde şimdilik geri adım attı. Menajeri tarafından Sarı-Kırmızılı kulübe önerilen Nijeryalı yıldıza teklif yapan Galatasaray Yönetimi, pazarlıklarda sürekli olarak fiyat artırma çabasına girilmesi ve başka kulüplerden alınan tekliflerin ortaya konulması sebebiyle masadan çekildi. 

Okan buruk onay vermişti

Teknik direktör Okan Buruk'un transferine onay vermesine karşın, Sarı-Kırmızılılar bu şartlarda Nwakaeme transferini bitirmek istemiyor. 

Teklif 1.1 milyon Euro

33 yaşındaki oyuncuya Galatasaray'ın 1.1 milyon Euro önerdiği, menajerinin ise 2 milyon Euro'dan fazla bir ücret talebinde bulunduğu öğrenildi.

Trabzonspor kariyeri

Öte yandan, Trabzonspor ile Süper Lig'de 145 maça çıkan başarılı oyuncu 47 gol ve 40 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler