Galatasaray'da flaş gelişme! Fatih Terim istifa...

22.11.2018 - 17:19 | Son Güncellenme: 23.11.2018 - 12:16

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da flaş gelişme.... Fatih Terim istifa mı edecek?

Galatasaray'da flaş gelişme! Fatih Terim istifa...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun güçlü Galatasaray, ligin 13. haftasında Konyaspor'u konuk edecek.

Sarı Kırmızılı takımda maç öncesi teknik direktör Fatih Terim'le ilgili flaş gelişme yaşandı.

 

A Spor muhabiri Emre Kaplan'ın haberine göre; Fatih Terim'in geçtiğimiz hafta istifayı düşünür noktaya geldiği, uzun uğraşlar sonucu yeniden ikna edildiği öğrenildi.

Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV'de Ezgi Toper'le yaptığı canlı yayında Emre Kaplan'ın haberini doğrularken flaş açıklamalarda bulundu.

Dindar, "Başkan Cengiz'in Fatih Terim'i savunamadığı toplantı sonrası tecrübeli hoca istifa kararı aldı" dedi. 

Nevzat Dindar sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Hocayı kararından vazgeçirmek için 4 saat dil döktüklerini biliyorum. Nihayetinde hoca bu kararından vazgeçti. Fatih hoca yalnız bırakıldı. Başkanı tarafından savunulamadı"

"Fatih hoca, Tolgay'ı ister"

"Tolgay Arslan'ı hoca ister. Selçuk İnan'dan sonra Tolgay gelebilir. O şartlar oluşmaya başladı. Ama Beşiktaş oynatmadığı Love'u G.Saray'ı vermedi. Tolgay için pazar oluşacaksa o pazar için ilk alıcı G.Saray olur. Tolgay'ın asla hayır diyemeyeceği bir takım formül de olur. Tolgay'a G.Saray forması yakışır. Beşiktaş'ı karşısına almadan bir formül bulunacak. G.Saray, Tolgay'ı Fenerbahçe'ye kaptırmaz"

Fatih Terim'in istediği forvet ortaya çıktı! İşte o sürpriz isim...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da forvet eksikliği yaşayan Teknik Direktör Fatih Terim'in yönetime sürpriz bir isim verdiği iddia edildi.

Fotomaç'ın haberine göre Fatih Terim'in 'gönlündeki golcü' sezon başında Fenerbahçe'den Suudi Arabistan'ın Al Wehda takımına transfer olan Fernandao!

Fatih Terim'in, Al Wehda ile oln sözleşmesi Haziran 2019'da bitecek olan 31 yaşındaki sambacıyı Ocak ayında olmasa bile sezon sonunda takımda görmeyi çok istediği öğrenildi.

Galatasaray'ın ara transferde alınacak iki golcüden birinin rakip savunmaları yıpratıcı özellikte olmasını isteyen Fatih Terim'in, Fernandao ismini bizzat yönetime verdiği iddia edildi.
Takımı ile çıktığı 9 maçta sadece 2 gol atan Fernandao'nun Suudi Arabistan'da mutlu olmadığı ve Al Wehda'dan ayrılabileceği belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 2-2 berabere biten derbi maçının ardından iki takım futbolcuları arasında kavga çıkmıştı.

 

 

MAÇIN ARDINDAN 3 KIRMIZI KART KARARI

Hakem Fırat Aydınus'un VAR kararlarını incelemesinin ardından Galatasaray'dan Ndiaye kırmızı kart, Belhanda sarı kart; Fenerbahçe'den Jailson ve Soldado kırmızı kartla cezalandırılmıştı.

Bugün TFF Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Tahkim Kurulu, Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve Hasan Şaş, Fenerbahçe'de ise Soldado ve Jailson'a verilen cezaları onadı.

TFF Tahkim Kurulu, Galatasaray - Fenerbahçe derbisiyle ilgili PFDK'nın verdiği kararların tamamını onadı.

 

Tahkim Kurulu'nun onayladığı cezalar

Mustafa Cengiz - 60 gün hak mahrumiyeti

Fatih Terim - 10 maç

Hasan Şaş - 8 maç

Badou Ndiaye - 5 maç

Ryan Donk - 6 maç

Garry Rodrigues - 3 maç

Jailson - 8 maç

Roberto Soldado - 6 maç

7 kişiden oluşan Tahkim Kurulu, "derbi" kararlarını onaylarken Soldado ve Jailson'un kararlarını "oyçokluğu" ile aldı.

?Fatih Terim: Oybirliği

?Jailson: Oyçokluğu

?Soldado: Oyçokluğu

?Hasan Şaş: Oybirliği

?Ndiaye: Oybirliği

?Donk: Oybirliği

?Rodrigues: Oybirliği

?Mustafa Cengiz: Oybirliği

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih, Schalke maçı öncesi TFF'nin olaylı derbiyle yaptığı sevklere tepki göstermiş, Terim, "TFF'den Schalke'ye destek açıklaması da beklerdim, eksik kaldı" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler