Galatasaray'da flaş gelişme! İndirimi kabul etti...

07.04.2020 - 10:14 | Son Güncellenme: 07.04.2020 - 10:17

Galatasaray'da gelecek sezon için planlamalar devam ediyor. Younes Belhanda'nın takımda kalıp kalmayacağı tartışma yarattı. Belhanda, yönetim ile görüştü ve talebini iletti. Belhanda'nın talebi ne? Yönetime ne dedi?

Galatasaray'da flaş gelişme! İndirimi kabul etti...

Galatasaray'da Younes Belhanda ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Belhanda, Galatasaray'dan ayrılacak mı? Sözleşme konusunda nasıl bir talebi var? Alacağında indirim yapacak mı? Son gelişmeler ve detaylar haberimizde...

Belhanda, talebini yönetime iletti

Skorer'de yer alan habere göre; takımdaki geleceği tartışma yaratan Younes Belhanda, Galatasaray'da kalmak istiyor. Faslı futbolcu yönetime, menajeri vasıtasıyla düşünce ve taleplerini iletti.

Belhanda indirime hazır

3 senedir formasını terlettiği Galatasaray'da mutlu olduğunu dile getiren Belhanda, yeni kontrat istedi. Belhanda, yeni kontratında indirime hazır olduğu mesajını verdi.

Belhanda, Galatasaray'da kaç para kazanıyor? Sözleşmesi ne zaman bitecek?

Belhanda, Galatasaray'da yıllık 4.5 milyon Euro kazanıyor. Sözleşmesi 2021 yılında bitecek 30 yaşındaki futbolcu için teknik direktör Fatih Terim'in vereceği karar büyük önem taşıyor.

Belhanda'nın Galatasaray'a maliyeti

Galatasaray'ın 3 sene önce 8 milyon Euro bonservis ödeyerek Dinamo Kiev'den kadrosuna kattığı futbolcuya Arap ekiplerinin ilgi gösterdiği biliniyor.

Belhanda bu sezon kaç gol attı?

Bu sezon 25 maçta 5 gol atıp 2 asist yapan Belhanda, Galatasaray'da 2 şamnpiyonluk yaşadı. 

Senin için hazırladığımız haberler