"Galatasaray'da gördüğüm en yetenekli futbolcu..."

13.04.2020 - 12:45 | Son Güncellenme: 13.04.2020 - 12:53

Galatasaray'ın Kolombiyalı eski futbolcusu Juan Pablo Pino, sarı-kırmızılı takımdaki dönemleri anlattı.

"Galatasaray'da gördüğüm en yetenekli futbolcu..."

Galatasaray’da 2010-2011 sezonunda forma giyen Juan Pablo Pino, Ajansspor’a çok özel açıklamalarda bulundu. Şu an evinde ailesiyle birlikte vakit geçirip antrenman yaptığını belirten Kolombiyalı futbolcu, Galatasaray dönemi ve vatandaşı Radamel Falcao için de konuştu.

"Hayatımda pozitif iz bırakan tek takım Galatasaray"

BURHAN CAN TERZİ/AJANSSPOR

Pino, “Tabii ki Galatasaray’da daha uzun kalmak isterdim. Galatasaray benim hayatımda pozitif iz bırakan tek takım. Kulüp beni sevgiyle karşıladı ve Türk taraftarlarının sıcaklığını bugün bile hissediyorum. Hâlâ her gün sosyal medyadan benimle iletişim kuruyorlar. Galatasaray herhangi bir oyuncunun ait olmayı hayal edebileceği bir kulüp” ifadelerini kullandı.

"Galatasaray ligi kazanır"

Galatasaray’ın çok iyi bir takım sahip olduğunun altını çizen Pino, “Mükemmel oyuncuları var, ligi kazanma ihtimali çok yüksek bana göre” dedi.

Pino: "Yüzde 200'ümü vermeliyim"

Sarı-kırmızılı formayla attığı ilk golü unutamadığını belirten Kolombiyalı futbolcu, “Taraftarların tutkusunu hissedince anladım ki yüzde 200’ümü vermeliyim” yorumunu yaptı.

"Falcao çok profesyonel"

Şu an Galatasaray’da oynayan vatandaşı Falcao ile ilgili yorum yapan Pino “O golcü. Çok iyi bir futbolcu ve çok profesyonel” ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'da gördüğüm en yetenekli futbolcu Arda Turan"

Sarı-kırmızılı takımda oynadığı dönemde en yakın arkadaşının Robinson Zapata olduğunu söyleyen Pino, Galatasaray’da gördüğü en yetenekli futbolcunun ise Arda Turan olduğunu söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler