Galatasaray'ın yıldızı Icardi'den Beşiktaş derbisi öncesi uçak paylaşımı

29.10.2022 - 13:50 | Son Güncellenme: 29.10.2022 - 16:36

Galatasaray'ın Paris Saint Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi saha dışı olaylarla gündem olmaya devam ediyor. Arjantinli futbolcudan uçak paylaşımı geldi.

Galatasaray'ın yıldızı Icardi'den Beşiktaş derbisi öncesi uçak paylaşımı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Karagümrük'ü deplasmanda 2-0 yenerek 3 haftalık 3 puan hasretini bitirdi. Gelecek hafta Beşiktaş ile karşılaşacak sarı kırmızılıların derbi havasına girmesine beklenirken Arjantinli yıldız Mauro Icardi'den şaşırtan bir paylaşım geldi. 

Icardi uçakta!

Galatasaray'a geldiğinden beri Wanda Nara ile yaşadıkları yüzünden magazin gündeminden düşmeyen Icardi,  uçakta olduğunu ve seyahat yaptığını gösteren bir paylaşım yaptı. 

Galatasaray çalışmalara başladı

Derbi öncesi gelen Icardi'nin paylaşımı bazı Galatasaraylı taraftarların tepkisine neden oldu. Okan Buruk yönetimindeki Cim Bom, Beşiktaş maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray VAR ile tanıştı
Habere Git

Karagümrük maçında etkisizdi

Karagümrük-Galatasaray karşılaşmasında 84 dakika forma giyen Icardi, etkisiz bir görüntü sergiledi. İlk yarı boyunca sadece 7 kez topla buluşan Arjantinli futbolcu, yerini Bafetimbi Gomis'e bıraktı. 

Maçtan önce profil fotoğrafını değiştirdi 

Icardi, maçtan önce de Instagram profil fotoğrafını değiştirdi. Boşanma aşamasında olduğu eşi Wanda Nara ile fotoğrafını kaldıran oyuncu, onun yerine yüzünün yarısının aslan olduğu bir fotoğraf ekledi. 

Icardi'nin ilk uçak paylaşımı değil

Icardi, Wanda Nara'nın ayrılık açıklaması yapmasından sonra Okan Buruk'tan izin alarak Arjantin'e uçmuştu. Kritik Adana Demirspor maçında takımını yalnız bırakan ve Arjantin'e giden 29 yaşındaki futbolcu, uçakta bir görüntüsünü paylaşmış ve onun üstüne 'Mutlu dönüyorum' yazmıştı.   

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan yalanlama! Mauro Icardi, Wanda Nara...
Habere Git

Spor basınından çok magazin basınında ismi çıkıyor

Icardi'nin ismi özellikle Wanda Nara ile ayrılmasının ardından gündemden düşmedi. Ünlü ikili, gerek yaptığı sosyal medya paylaşımları gerekse basına verdiği demeçlerle magazin basınına konu oldu. 

Icardi'nin Galatasaray performansı

İtalya Serie A'da iki kez gol krallığı yaşayan Icardi, Paris Saint Germain takımından kiralık olarak Galatasaray'a geldi. Bu sezon 4 maçta 280 dakika forma giyen Arjantinli yıldız, 2-2 biten Alanyaspor maçında 1 gol ve 1 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler