Galatasaray'da 'Casus Avı' başlatıldı! Bilgiler Sızdırıldı...

17.01.2022 - 10:42 | Son Güncellenme: 17.01.2022 - 13:25

Son dakika Galatasaray haberleri... Deplasmanda Hatayspor'a 4-2 kaybeden Galatasaray'da taktik antrenmanları ve muhtemel 11'in sızdırıldığı öğrenildi.

Galatasaray'da 'Casus Avı' başlatıldı! Bilgiler Sızdırıldı...

Süper Lig'in 21. haftasında Atakaş Hatayspor'a deplasmanda 4-2 mağlup olan Galatasaray'da taktik antrenmanları ve muhtemel onbirin sızdırıldığı iddia edildi.

Galatasaray'da krizlere yenisi eklendi

Sözcü'de yer alan habere göre; Süper Lig'de şampiyonluk yarışından erken kopup Türkiye Kupası'ndan ‘Denizli faciası' ile elenen Galatasaray'da fatura Fatih Terim'e kesilirken, deneyimli hocanın ayrılığı sonrası patlak veren krizlere yenisi eklendi. 

‘Casus avı' başlatıldı

Dün akşamki Hatayspor karşılaşması öncesi kulüpte ‘casus avı' başlatıldı.

Yöneticiler çileden çıktı

Başkan Burak Elmas'a cephe alan ‘biri' veya ‘birilerinin', zorlu deplasman öncesi rakip Hatayspor'a, Cimbom'un taktik antrenmanları ve Torrent'in muhtemel onbiri ile ilgili bilgi sızdırdığını öğrenen yöneticiler çileden çıktı. 

Apar topar Hatay'a uçtular

‘Casus'un kim olduğunu ortaya çıkarmak için çaba harcanırken maça gitmemeyi düşünen Elmas, olayı öğrenince Başkan Yardımcısı Bikem Kanık ile birlikte apar topar Hatay'a uçtu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da isyan! "Yediğimiz gollerin tekrarını izledim..."
Habere Git

Cenazeden maça

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, dün öğle saatlerinde son yolculuğuna uğurlanan Türk Yahudi Toplumu Onursal Başkanı Bensiyon Pinto'nun Ulus Aşkenaz Musevi Mezarlığı'ndaki cenaze törenine katıldı. Elmas, törenden sonra Hatay'a gitti.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Hatayspor maçı öncesi Fatih Terim'den kritik karar
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler