Galatasaray'da hep şampiyonluk yaşamışlardı! Ayrılıklar takımı etkiledi mi?

06.07.2020 - 20:18 | Son Güncellenme: 06.07.2020 - 20:27

Galatasaray'da hep şampiyonluk yaşamışlardı! Ayrılıklar takımı etkiledi mi?

Galatasaray’ın karantina süreci sonrası 4 maçtan 0 galibiyet çıkarmasında yaşanan sakatlıkların, cezaların etkisi büyük oldu. Bir ayrıntı daha dikkat çekiyor.

AJANSSPOR-HABER ANALİZ

Galatasaray karantina sürecinde oldukça büyük sıkıntılar yaşadı. Teknik direktör Fatih Terim, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcısı Yusuf Günay koronavirüse yakalandı. Camia sonrasında başkan Mustafa Cengiz’den gelen haberle sarsıldı. Başkan Cengiz iki büyük ameliyat geçirdi ve tedavisine devam ediliyor. Karantina sonrası ilk maçta kaptan Muslera ve Andone ağır sakatlıklar yaşadı ve sezonu kapattı. 

Takımdaki kart cezalıları Galatasaray’ın oyun kurgusunu etkiledi. Galatasaray’da bu olumsuzlukların yanında karantina sürecinde iki beklenmedik olay daha yaşandı. Teknik direktör Fatih Terim’in iki önemli yardımcısı Hasan Şaş ve Hande Sümertaş görevlerinden istifa etti.

Onlar gittiğinden beri galibiyet yok

Hande Sümertaş uzun yıllardır Fatih Terim’in yardımcısı ve medya koordinatörüydü. Hasan Şaş ise Terim’in Galatasaray’daki hem 3 hem de 4’üncü döneminde yardımcısıydı. İkisinin de Florya’da bir enerjisi vardı. Bu iki isim de Terim’in yanındayken tecrübeli çalıştırıcı Galatasaray’ın başında hiç şampiyonluk kaybetmedi. Sümertaş ve Şaş istifa ettiklerinden bu yana ise Galatasaray henüz maç kazanamadı. Bu ilginç anekdot dikkat çekiyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler