Galatasaray'da Icardi, Torreira ve Muslera, Antalya kampına katıldı

26.03.2024 - 21:25 | Son Güncellenme: 26.03.2024 - 21:28

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı 25-28 Mart tarihleri arasında Antalya Belek'te kamp yaparak geçiren Galatasaray'da Icardi, Torreira ve Muslera kampa katıldı. Detaylar...

Galatasaray'da Icardi, Torreira ve Muslera, Antalya kampına katıldı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig’in 31'inci haftasında sahasında oynayacağı Hatayspor maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da milli ara fırsat bilinerek Antalya Belek'te kamp yapma kararı alındı. Cim Bom'da Icardi, Torreira ve Muslera, Antalya kampına katıldı. 

Cim Bom antrenmanı sürdürdü

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Antrenman, pas çalışmasının ardından yarı alanda oynanan çift kale maçın yanı sıra ayak tenisi ile devam etti. İki grup halinde süren antrenman, topa sahip olma çalışmalarının ardından hücum oyunuyla sona erdi.

Yıldızlar katıldı

Dün başlayan kampa katılmayan Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Fernando Muslera ise bugün sabah saatlerinde takıma dahil oldu. Sabah antrenmanında takımla birlikte yer alan bu oyuncular, akşam saatlerinde yapılan çalışmada da takımda birlikte yer aldı.

28 Mart'ta kamp bitecek

Sarı-kırmızılı ekip, Hatayspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. Galatasaray'ın Antalya kampı ise 28 Mart Perşembe günü son bulacak.

Senin için hazırladığımız haberler