Galatasaray'da ilk 11'de değişiklik! 84 gün sonra dönüyor

07.04.2021 - 22:59 | Son Güncellenme: 08.04.2021 - 13:29

Galatasaray'ın Karagümrük maçı 11'i şekilleniyor. Oğulcan Çağlayan son olarak Hatayspor oynarken, 25 yaşındaki futbolcu Karagümrük maçına odaklandı.

Galatasaray'da ilk 11'de değişiklik! 84 gün sonra dönüyor

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da sezon başı takviyeleri arasında yer alan Oğulcan Çağlayan beklentilerin üzerinde bir ilk yarı geçirmişti. Kısa sürede kendini kabul ettiren ve takım içerisinde de önemli bir figür haline gelen hücum oyuncusu 17 Ocak'taki Beşiktaş karşılaşmasından sonra uzun süre sahalardan uzak kaldı.

Oğulcan Çağlayan: Önce sakatlık geçirdi sonra ceza aldı

Sakatlığı sebebiyle Denizlispor, Y.Malatyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Fenerbahçe maçlarında forma giyemeyen Oğulcan Çağlayan, usulsüz transfer cezası nedeniyle de Kasımpaşa, Alanyaspor ve Erzurumspor karşılaşmalarını kaçırmıştı.

Ankaragücü, Sivasspor, Kayserispor maçlarında kadroya alınmayan 25 yaşındaki futbolcu, Çaykur Rizespor müsabakasında ise kenarda oturmuştu. Hatayspor deplasmanında 10 dakika süre alan Oğulcan'ın artık ilk 11 zamanı geldi.

Feghouli ortada görev yapacak

Bu sezon Trabzonspor, Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında skor üretmeyi başaran Oğulcan Çağlayan'a, Karagümrük karşılaşması öncesinde yine sağ çizgide görev verilmesi planlanıyor. Son haftalarda merkezde üretkenlik problemi yaşayan Cimbom'da Feghouli'nin bu kez sorunları çözmesi bekleniyor.

Oğulcan Çağlayan'ın 2020-2021 sezonu performansı

Galatasaray’a sezon başında katılan Oğulcan Çağlayan 9’u ilk 11’de olmak üzere 13 Süper Lig maçında görev yaptı. 3 defa fileleri havalandıran 25 yaşındaki futbolcu bir de asist yaptı.

Emre Taşdemir formayı alabilir

Son maçlarda performansıyla güven vermeyen Marcelo Saracchi’nin yerine de alternatif isim bakılırken, Karagmrük maçı için Emre Taşdemir test edilecek. Uzun süredir forma giyemeyen isimlerden biri olan Emre Taşdemir’in maç eksiği bulunuyor. Ama saracchi'nin performansından memnun olmayan Fatih Terim,  sol bekte Emre Taşdemir’e görev verebilir.
 

Senin için hazırladığımız haberler